Aspirator vertical Rowenta Clean & Steam RY7557 review

Rowenta Clean & Steam RY7557
Rowenta Clean&Steam RY7557WH

Product Name: Rowenta Clean & Steam RY7557

Brand: Rowenta

  • Eficienta
    (5)
  • Putere
    (4.8)
  • Pret
    (4.7)
4.8

Sumar

Rowenta Clean & Steam RY7557 este un aspirator vertical multifunctional eficient si foarte usor de utilizat. Greutatea redusa, aspirarea si curatarea cu abur dintr-o singura miscare si eliminarea a 99% din bacterii de pe suprafetele dure sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga ca acest aspirator este o achizitie foarte buna.

Curatarea eficienta a podelelor presupune aspirarea prafului, firmiturilor sau a firelor de par si stergerea acestora cu diferite substante de curatare. O solutie ar fi folosirea unui aspirator cu mop insa de cele mai multe ori acestea nu aspira praful astfel ca va trebui sa folositi si un aspirator clasic. Din fericire, in ultima perioada au aparut aspiratoare multifunctionale care au o putere buna de aspirare cat si un sistem de curatare cu abur pentru suprafetele dure. Veti putea astfel sa curatati eficient atat gresia, cat si parchetul cu un singur aspirator. In continuare va vom prezenta un astfel de aspirator multifunctional de la producatorul german Rowenta.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator vertical multifunctional Rowenta Clean & Steam RY7557

Aspirator multifunctional 

Rowenta Clean & Steam RY7557 este un aspirator vertical cu aspirare umeda si uscata cu un design modern de culoare alba cu insertii turcoaz. Aspiratorul are dimensiuni de 25.9 x 121 x 27.2 cm si o greutate de 5.4 Kg astfel ca va putea fi manevrat cu usurinta chiar si in locuri mai greu accesibile sau pe scari. Aspiratorul are un recipient de praf transparent cu o capacitate de 0.4 litri si un rezervor de apa detasabil de 0.7 litri care va permite curatarea cu abur a unei suprafete de 100 de metri patrati. Nivelul de zgomot este destul de ridicat, valoare de 84 dB fiind explicabila totusi prin faptul ca aspiratorul curata si aspira concomitent.

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Rowenta Clean & Steam RY7557

Performanta si eficienta

Aspiratorul are un motor cu By Pass care asigura o putere de 1700 W ceea ce inseamna ca va putea aspira cu usurinta praful si mizeria de pe suprafetele dure din bucatarie hol sau baie. Jetul de abur se poate regla in trei trepte in functie de tipul suprafetei care se curata. Rowenta Clean & Steam RY7557 are un cap de aspirare Dual Clean & Steam multifunctional care permite cu aceeasi miscare atat aspirarea suprafetei cat si curatarea ei cu abur. Utilizarea aspiratorului se poate face imediat, la numai 30 de secunde din momentul in care l-ati pus in priza si poate fi folosit si pentru aspirarea lichidelor varsate accidental pe podea.

Suprafete curate fara bacterii

Acest aspirator este ideal pentru familiile cu copii mici deoarece elimina cu ajutorul aburului pana la 99% din bacteriile de pe podea fara sa foloseasca diferite substante chimice care pot sa-i afecteze pe cei mici. In plus, tehnologia ciclonica de filtrare separa si cele mai mici particule de praf din aerul reemis astfel ca poate fi folosit si de catre persoanele care sufera de alergii. Rowenta Clean & Steam RY7557 are un filtru de praf lavabil si unul anticalcar care trebuie curatate periodic pentru a asigura buna functionare a aspiratorului. In pachet veti gasi 4 mopuri cu microfibra care pot fi spalate in masina de spalat.

Concluzie

In concluzie, Rowenta Clean & Steam RY7557 este un aspirator vertical multifunctional eficient si foarte usor de utilizat. Greutatea redusa, aspirarea si curatarea cu abur dintr-o singura miscare si eliminarea a 99% din bacterii de pe suprafetele dure sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga ca acest aspirator este o achizitie foarte buna.