Aspirator vertical fara sac Bosch Athlet BCH65RT25K review

 • Autonomie
  (4.8)
 • Putere
  (4.5)
 • Accesorii
  (4.7)
4.7

Sumar

Bosch Athlet BCH65RT25K este un aspirator vertical cu o putere buna de aspirare, o autonomie excelenta si o perie motorizata eficienta. Silentiozitatea, manevrabilitatea si eficienta pe toate tipurile de suprafete sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga sa il achizitionati.

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele verticale castiga din ce in ce mai multa popularitate datorita faptului ca sunt foarte usor de folosit. Pe langa utilizarea facila, aceste aspiratoare au acumulatori cu autonomie foarte buna astfel ca veti putea sa aspirati un apartament cu trei-patru camere cu o singura incarcare. Forma ergonomica, greutatea redusa sau faptul ca nu necesita costuri suplimentare pentru saci sunt alte avantaje ale acestui tip de aspiratoare. Producatorul german Bosch este recunoscut pentru calitatea si fiabilitatea produselor sale, iar in continuare va vom prezenta unul din cele mai noi modele de aspiratoare verticale care se afla in oferta acestui producator.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Bosch Athlet BCH65RT25K

Aspirator vertical modern

Bosch Athlet BCH65RT25K este un aspirator vertical care are un design de culoare gri, asemanatoare cu alte modele care fac parte din gama Athlet a producatorului german. Acest model are dimensiuni de 28.5 x 116 x 18.5 cm si o greutate de 4.1 kg astfel ca va putea fi manevrat cu usurinta chiar si atunci cand aspirati spatii mai inguste sau sub mobilier. Pentru depozitare nu va avea nevoie de mult spatiu iar pozitia de parcare permite incarcarea la orice priza.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Autonomie si eficienta excelenta

Bateria Litiu-Ion asigura au o autonomie foarte buna, care poate ajunge la 75 de minute in cazul in care folositi cel mai mic nivel de putere. Incarcarea completa a bateriei dureaza aproximativ 6 ore, iar pentru o incarcare de 80% va trebui sa asteptati aproximati 3 ore. Controlul puterii de aspirare se face de la butonul de pe maner care are trei niveluri de performanta:

 • nivelul 1 pentru aspirarea cotidiana si cel mai lung timp de utilizare
 • nivelul 2 pentru suprafetele cu mai mult praf, scame si firmituri cu un timp de utilizare mediu
 • nivelul 3 pentru covoare si mochete murdare insa cu un timp de utilizare scurt

Sisteme si accesorii utile

Sistemul de filtrare are un senzor si un indicator luminos care va va anunta atunci cand trebuie sa curatati filtrul. Peria motorizata poate atinge 5000 de rotatii pe minut astfel ca va aspira eficient atat suprafetele dure precum gresie sau parchet cat si covoarele si mochetele mai subtiri. In plus, aceasta perie va putea strange si parul animalelor de companie chiar si pe de mochete si covoare mai groase.

Golirea compartimentului de praf se poate face foarte usor, fara sa fie nevoie sa intrati in contact cu praful si mizeriile aspirate. Accesoriile incluse in pachet includ o bretea pentru umar, un adaptor pentru furtun si doua duze pentru tapiterie si spatii inguste. Veti putea astfel sa aspirati usor si canapelele si fotoliile din casa dar si in portbagajul sau in interiorul masinii.

Puncte tari

+ autonomie excelenta

+ putere buna de aspirare

+ accesorii utile

+ perie motorizata eficienta

+ nivel redus de zgomot

Puncte slabe

– recipientul de colectare are o capacitate destul de redusa

Concluzii

In concluzie, Bosch Athlet BCH65RT25K este un aspirator vertical cu o putere buna de aspirare, o autonomie excelenta si o perie motorizata eficienta. Silentiozitatea, manevrabilitatea si eficienta pe toate tipurile de suprafete sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga sa il achizitionati.