Aspirator vertical Miele Triflex HX1 Pro pareri si review

? Miele Triflex HX1 Pro - 170 W, 3.64 Kg, 0.5 litri, 120 min autonomie, 3 trepte de putere
Aspirator vertical Miele Triflex HX1 Pro

Product Name: Miele Triflex HX1 Pro

Product Description: Miele Triflex HX1 Pro este un aspirator vertical cu putere de 170 W si o greutate de 3.64 Kg. Aspiratorul dispune de 3 trepte de putere, de o perie electrica cu iluminare si poate fi configurat in 3 pozitii in functie de suprafata aspirata.

Brand: Miele

  • Putere
    (4.9)
  • Autonomie
    (5)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.8

Sumar

Miele Triflex HX1 Pro este un aspirator vertical 3 in 1 cu motor puternic si autonomie excelenta. Cele 3 trepte de putere, sistemul eficient de filtrare si peria electrica cu led sunt alte atuuri ale acestui aspirator vertical premium din portofoliul Miele. 

Pros

+ manevrare facila

+ configurare 3 in 1 

+ motor puternic

+ 3 trepte de putere

+ autonomie de pana la 120 de minute

+ sistem eficient de filtrare

+ perie electrica lata

Cons

– pretul este mare

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele verticale sunt aspiratoare ergonomice si usor de manevrat, fiind ideale pentru curatarea rapida a suprafetelor dure sau a covoarelor subtiri. Cele mai performante modele dispun de acumulatori care ofera o autonomie mare si de filtre care capteaza si cele mai mici particule de praf si alergeni. In plus, prin indepartarea tubului metalic, unele aspiratoare verticale se transforma in aspiratoare de mana, care permit curatarea facila a mobilierului sau a tapiteriei. Un astfel de aspirator vertical incadrat in clasa premium este si modelul produs de compania germana Miele a carui prezentare o veti gasi in continuare. 

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Miele Triflex HX1 Pro

Aspirator vertical premium 3 in 1 

Aspiratorul vertical Miele Triflex HX1 Pro are un design modern cu finisaje premium bronz-negru. Configurarea inovatoare a aspiratorului permite permite pozitionarea Power Unit-ului atat in partea inferioara cat si in cea superioara pentru o utilizarea confortabila indiferent de tipul suprafetei curatate. In plus, prin utilizarea independenta a Power Unit-ului, aspiratorul se transforma intr-unul de mana, care poate fi utilizat pentru curatarea mobilierului sau a interiorului autoturismului. Aspiratorul are o greutate de doar 3.64 Kg si un maner ergonomic care permite manevrarea facila fara fortarea incheieturii mainii. 

Autonomie excelenta

Miele Triflex HX1 Pro are un motor cu un consum electric nominal de 170 W, fluxul de aer dezvoltat fiind similar cu cel al unui aspirator conventional. Puterea de aspirare poate fi modificata in 3 trepte prin intermeniul unui panou de control electronic. Acumulatorul Li-Ion cu capacitate de 2500 mAh asigura o autonomie maxima de 120 de minute, care insa scade la 34 de minute la o utilizare in treapta superioara de putere. Desi incarcarea completa a bateriei dureaza 240 de minute, aveti la dispozitie un acumulator de rezerva sau puteti utiliza aspiratorul in timp ce se incarca. Suportul inclus in pachet permite depozitarea aspiratorului si a celor 3 accesorii pe un perete.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Miele Triflex HX1 Pro

Filtru HEPA performant

Sistemul de filtrare contine un filtru HEPA Air Clean (pentru intreaga durata de viata a aspiratorului) care capteaza pana la 99.9% dintre particulele de praf si alergeni din aerul reemis. Recipientul de colectare are un volum de 0.5 litri si beneficiaza de sistemul Twist2open care permite golirea facila printr-o simpla rasucire. Peria electrica BrilliantLight dispune de de roti pentru manevrarea facila si de un sistem de iluminare cu led care faciliteaza aspirarea eficienta in spatiile intunecoase. Pe langa suportul de incarcare, in pachet exista si o duza pentru spatii inguste si o perie de praf cu peri sintetici. 

Puncte tari

+ manevrare facila

+ configurare 3 in 1 

+ motor puternic

+ 3 trepte de putere

+ autonomie de pana la 120 de minute

+ sistem eficient de filtrare

+ perie electrica lata

Puncte slabe

– pretul este mare

Concluzie

In concluzie, Miele Triflex HX1 Pro este un aspirator vertical 3 in 1 cu motor puternic si autonomie excelenta. Cele 3 trepte de putere, sistemul eficient de filtrare si peria electrica cu led sunt alte atuuri ale acestui aspirator vertical premium din portofoliul Miele. 

Manual de utilizare Miele Triflex HX1 Pro

Manual Aspirator Vertical P… by Perfectreview