Aspirator fara sac Bosch 3A BGC05AAA1 review

  • Consum
    (4.9)
  • Eficienta
    (4.6)
  • Calitate/pret
    (5)
4.8

Sumar

Bosch 3A BGC05AAA1 este un aspirator modern si eficient pe suprafetele dure, cu un consum redus de energie si o manevrabilitate excelenta. Filtrarea eficienta, golirea facila a recipientului de colectare si pretul accesibil fac din acest model unul din cele mai bune aspiratoare ieftine fara sac. 

Compania germana Bosch este recunoscuta pentru fiabilitatea aparatelor electrocasnice care insa se adreseaza de obicei persoanelor cu un venit peste medie. In ultima perioada, Bosch a incercat sa se adreseze si persoanelor cu un venit mai mic, lansand mai multe electrocasnice la preturi accesibile. De exemplu, daca pana de curand nu puteati sa achizitionati un aspirator Bosch fara sac la un pret mai mic de 500 de lei, gama de aspiratoare lansata recent are preturi care se apropie de 350 de lei. In continuare va vom prezenta un astfel de aspirator fara sac din aceasta gama care este deja apreciata de clientii din alte tari europene.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator fara sac Bosch 3A BGC05AAA1

Aspirator ergonomic fara sac

Bosch 3A BGC05AAA1 este un aspirator fara sac din gama 2018 cu un design modern prin care Bosch a incercat sa ofere o utilizare cat mai confortabila. Acest model are dimensiuni de 26.8 x 31.4 x 38.1 cm si o greutate de 4.4 Kg astfel ca va putea sa fie usor de transportat cu o singura mana. In plus, in partea din spate exista un suport in care puteti sa prindeti tija metalica in pozitie verticala atunci cand faceti o pauza, sau furtunul atunci cand il depozitati pentru a ocupa un spatiu cat mai mic.

Eficienta si consum redus

Bosch 3A BGC05AAA1 are un motor inovator HiSpin cu o putere de 700 W care foloseste pale aerodinamice si un flux de aer puternic pentru a aspira cu usurinta praful, firmiturile si alte mizerii de pe suprafetele dure precum gresie sau parchet. Performanta curatarii acestor suprafete este incadrata in clasa A, insa cea pentru curatarea mochetelor si covoarelor este incadrata in clasa D, aceste nefiind potrivit pentru curatarea covoarelor groase si a mochetelor de mari dimensiuni. Consumul anual de 28 kWh este incadrat de asemenea in clasa A, iar nivelul de zgomot de 78 dB este comparabil cu cel al altor aspiratoare fara sac cu putere similara.

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Bosch 3A BGC05AAA1

Manevrabilitate si filtrare eficienta

Manevrabilitate excelenta este oferita de manerul ergonomic care asigura un transport facil, de cele trei roti si de lungimea cablului de alimentare care ofera o raza de operare foarte buna de 9 metri. Recipientul de colectare are o capacitate mare de 1.5 litri avand in vedere dimensiunile compacte ale aspiratorului iar golirea acestuia este foarte facila prin apasarea unui buton, astfel ca nu va trebui sa intrati in contact cu praful si mizeria aspirata. Filtrarea aerului reemis este incadrata in clasa A si se realizeaza cu ajutorului unui filtriu HEPA 12 lavabil care va retine chiar si particulele microscopice de praf si alergeni. Peria principala cu role este ajustabila si va putea sa fie folosita atat pe suprafetele dure cat si pe covoarele subtiri, pentru tapiteria canapelei si fotoliilor putand sa utilizati duza inclusa in pachet. Pentru colutirile camerelor si spatiile inguste veti putea folosi duza speciala de mici dimensiuni.

Puncte tari

+ design ergonomic modern

+ consum redus de energie

+ aspirare eficienta a parchetului si a gresiei

+ manevrabilitate excelenta

+ filtrare eficienta a aerului

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– aspirarea covoarelor si mochetelor nu este foarte eficienta

Concluzii

In concluzie, Bosch 3A BGC05AAA1 este un aspirator modern si eficient pe suprafetele dure, cu un consum redus de energie si o manevrabilitate excelenta. Filtrarea eficienta, golirea facila a recipientului de colectare si pretul accesibil fac din acest model unul din cele mai bune aspiratoare ieftine fara sac.