Aspirator fara sac ROWENTA RO4825EA review

🥇 Rowenta RO4825EA - putere de 550 W, 2.5 litri colectare, raza de operare de 8.8 metri
Aspirator fara sac Rowenta RO4825EA

Product Name: Rowenta RO4825EA

Product Description: Rowenta RO4825EA este un aspirator fara sac cu putere de 550 W si capacitate de colectare de 2/5 litri. Aspiratorul dispune de un sistem eficient de filtrare si are o raza de operare de 8.8 metri.

Brand: Rowenta

  • Eficienta energetica
    (4)
  • Performante
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.4

Sumar

Rowenta RO4825EA este un asirator modern fara sac cu motor puternic si sistem eficient de filtrare. Dimensiunile compacte, recipientul de colectare generos si raportul foarte bun dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui aspirator fara sac. 

Pretul aspiratoarelor fara sac a scazut destul de mult in ultimii ani, astfel ca veti putea gasi un model cu performante bune la un pret accesibil. Principalele aspecte pe care va trebui sa le aveti in vedere atunci cand achizitionati un aspirator fara sac sunt puterea motorului, performantele de curatare a suprafetelor dure si a covoarelor, eficienta sistemului de filtrare sau nivelul zgomotului. Alte aspecte care pot sa va asigura o utilizare facila sunt dimensiunile si greutatea, volumul recipientului de colectare sau raza de operare. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator fara sac cu specificatii tehnice bune care este produs de compania germana Rowenta. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Aspirator fara sac Rowenta RO4825EA

Aspirator fara sac de generatie noua

Rowenta RO4825EA este un aspirator fara sac cu o forma triunghiulara utilizata si de alte modele si un design modern negru cu insertii argintii. Aspiratorul are un maner ergonomic in partea superioara si o raza de operare mare de 8.8 metri care permite aspirarea in camere si dependinte diferite fara schimbarea prizei de alimentare. Rotile laterale mari si roata multidirectionala asigura transferul facil pe diferite suprafete dar si depasirea diferitelor obstacole reprezentate de praguri sau cabluri. Acest model are dimensiuni compacte (40.9 x 29.1 x 27.6 cm) si o greutate de 5 Kg, fiind mai usor in comparatie cu alte modele similare. 

Motor Effitech puternic

Rowenta RO4825EA are un motor cu putere de 550 W care asigura performante excelente de curatare a suprafetelor dure si a covoarelor subtiri gratie tehnologiei Effitech. Consumul energetic al acestui model este incadrat in clasa A, costul cu energia consumata fiind insignifiant. Recipientul de colectare are un volum generos de 2.5 litri, golirea facandu-se usor fara sa necesite atingerea prafului si a celorlalte impuritati aspirate. Nivelul zgomotului de 75 dB este destul de ridicat, insa comparabil cu cel al altor modele cu putere similara. 

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Rowenta RO4825EA

Filtrare eficienta a prafului

Sistemul de filtrare pe 3 niveluri asigura captarea particulelor microscopice de praf si alergeni, aerul reemis fiind mult mai curat. Peria principala are 2 trepte care permit aspirarea eficienta atat a gresiei si parchetului cat si a covoarelor si mochetelor mai subtiri. In pachet mai exista un accesoriu pentru spatiile inguste, iar pe maner exista incorporat o perie Easy Brush pentru curatarea mobilierului sau a tapiteriei. 

Puncte tari

+ design compact

+ motor cu putere de 550 W

+ sistem eficient de filtrare

+ performante bune de curatare a suprafetelor dure

+ recipient de colectare cu volum de 2.5 litri

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– lipsa accesoriilor pentru diferite tipuri de suprafete

Concluzii

In concluzie, Rowenta RO4825EA este un asirator modern fara sac cu motor puternic si sistem eficient de filtrare. Dimensiunile compacte, recipientul de colectare generos si raportul foarte bun dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui aspirator fara sac. 

Manual de utilizare Rowenta RO4825EA

Tags: