Cele mai bune idei de cadouri sportive pentru copii

Majoritatea parintilor incearca sa reduca timpul petrecut de copii in fata televizorului, a calculatorului sau a tabletei. Cea mai buna metoda este implicarea copiilor in diferite activitati sportive care au numeroase beneficii pentru dezvoltarea armonioasa a acestora. Pentru a-i convinge, parintii trebuie sa se implice in aceste activitati si sa fie partenerii de joaca ai copiilor. Exista o gama variata de cadouri sportive care pot sa ii atraga pe copii sa petreaca mai mult timp in aer liber, iar in cele ce urmeaza vom incerca sa va prezentam cateva dintre acestea care pot fi achizitionate de pe site-ul Decathlon.

Cadouri sportive copii

Idei de cadouri sportive pentru copii

1. Cos de baschet cu structura de sustinere B700

Cos de bachetDaca locuiti la casa, cosul de baschet cu structura metalica de sustinere poate fi unul din cele mai bune cadouri pe care le puteti face copiilor vostri. Acest cos are o inaltime ajustabila in 7 trepte intre 2.4 si 3.05 m, putand sa fie folosit atat de copii cat si de adolescenti. Cosul se monteaza usor, este mobil si are o stabilitate buna datorita greutatilor de 143 litri (apa sau nisip) care se ataseaza la baza. Pentru acest cos veti putea utiliza atat mingi pentru copii cu marime 1-3 cat si modele cu marimea de pana la 7.

Untitled-300x31

2. Poarta de fotbal SG 500

Un alt cadou care va fi foarte apreciat de copii care iubesc fotbalul este o poarta de fotbal cu plasa. Modelul SG 500 are o stabilitate buna pe toate tipurile de suprafete si se monteaza usor fara necesitatea utilizarii unor scule. Dimensiunile portii sunt de 109.8 x 57.4 x 20 cm iar plasa este din poliester, cu o rezistenta excelenta la intemperii. Greutatea portii este mai mica de 10 Kg, astfel ca o veti putea transporta usor intr-un spatiu de depozitare atunci cand nu este utilizata.

Untitled-300x31

3. Trotineta MID 9 Oxelo

Trotinetele sunt foarte apreciate de copii de toate varstele, astfel ca nu puteti da gres cu un astfel de cadou. Trotineta Mid 9 Oxelo are roti din cauciuc si rulmenti ABEC 5 care asigura o rulare facila chiar si pe suprafetele mai accidentate. Trotineta dispune de frana pe roata din spate care se actioneaza de pe ghidon si are o suspensie care absoarbe vibratiile din timpul deplasarii. Acest model este reglabil pe inaltime, are o greutate de doar 5 Kg si un sistem de pliere pentru a ocupa mai putin spatiu la depozitare.

Untitled-300x31

4. Ghete de fotbal Puma Future 5.3

Baietii care practica fotbalul isi doresc ghete care sa se asemene cu cele purtate de Messi, Ronaldo sau Mohamed Salah. Puma  Future 5.3 Hg este un astfel de model de ghete de fotbal cu un design modern, din material sintetic galben/negru. Fata ghetelor asigura o aderenta buna pentru controlul mingii si pentru suturile precise. Talpa asigura o aderenta excelenta pentru terenurile sintetice si un confort excelent chiar si la utilizari mai idelungate. In plus, aceste ghete asigura o sustinere optima a gleznei, evitand astfel accidentarile.

Untitled-300x31

5. Minge de fotbal Adidas replica Champions League

Champions League este cea mai importanta competitie de fotabal, astfel ca orice copil isi doreste o minge identica cu cea folosita de idolii lui. Aceasta replica a mingii din Champions League din sezonul 2020-2021 produsa de Adidas poate fi un cadou ideal pentru copilul dumneavoastra. Mingea utilizeaza tehnologia TBSE, avand o structura fara cusaturi care faciliteaza controlul si directia paselor sau a suturilor. Suprafata exterioara a mingii este din TPU iar camera este din butil cu o presiune buna.