Epilator IPL Philips Lumea BRI956/00 review

  • Eficienta
    (5)
  • Accesorii
    (5)
  • Pret
    (3.5)
4.5

Sumar

Philips Lumea  BRI956/00 este un epilator IPL eficient, ergonimic si usor de utilizat. Chiar daca pretul este destul de mare, daca va doriti cea mai eficienta solutie de epilare atunci acest epilator este ceea ce cautati.

Pentru multe femei venirea verii inseamna din nou tratamente de epilare cu aparatele de ras care lasa pielea uscata sau cu diferite epilatoare care de obicei sunt foarte dureroase. Exista insa pe piata aparate noi care folosesc tehnologii avansate pentru indepartarea parului de pe corp fara durere. Aceste epilatoare aduc tehnologiile noi de epilare folosite de centrele profesionale in casa dumneavoastra. Epilatoarele IPL (Lumina Intens Pulsata) folosesc pulsatii de lumina pentru a indeparta foliculii de par pentru o perioada mai lunga de timp. Astfel, daca la inceput va trebui sa va epilati mai des, dupa ce veti indeparta cea mai mare parte a parului de pe corp va trebui sa folositi aceste aparate doar odata pe luna.

Epilator IPL Philips Lumea BRI956 00

Philips Lumea  BRI956/00 este un epilator IPL de ultima generatie, cu o forma ergonomica si un design elegant de culoare alba cu rose-gold. Acest epilator ofera minimum 250.000 de pulsatii de lumina ceea ce inseamna epilarea unei suprafete de  1.025.000 cm² folosind accesoriul cu fereastra de 4.1 cm². Cu alte cuvinte il veti putea folosi pentru 200 de sesiuni de epilare complete (picioare, zonele inghinale si axiale si fata) ceea ce inseamna mai mult de 15 ani de folosire lunara. Lumea  BRI956/00 poate fi folosit pentru epilarea diferitelor zone ale corpului: maini, picoare, burta, zonele inghinale si axiale si fata. Astfel, exista un accesoriu pentru fiecare dintre aceste zone: accesoriu pentru fata cu dimensiunea ferestrei de  2 cm², accesoriu pentru zona axiala cu dimensiunea ferestrei de 3 cm², accesoriu pentru zona inghinala cu dimensiunea de 3 cm² si un accesoriu curbat pentru diferitele zone ale corpului cu dimensiunea de 4.1 cm². Timpul de epilare estimativ este de 8.5 minute pentru gambe, 2.5 minute pentru zona axiala, 2 minute pentru zona inghinala si 1.5 minute pentru fata.

Cititi si: alte reviewuri de epilatoare

Philips Lumea BRI956 00

Panoul de control al epilatorului IPL Philips Lumea  BRI956/00 este format din 4 butoane si 5 leduri luminoase si este intuitiv si usor de folosit. Inainte sa incepeti sa folositi epilatorul va trebui sa cititi manualul furnizat de producator. Apoi va trebui sa efectuati un test de piele pentru a sti ce intensitate este potrivita pentru pielea dumneavostra. Nu in cele din urma ar fi bine sa nu va expuneti la soare doua saptamani inainte de a folosi epilatorul si 48 de ore dupa ce l-ati folosit. Lumea  BRI956/00 functioneaza atat cu acumulator cat si cu alimentare la priza dar trebuie sa tineti cont ca timpul de epilare difera in functie de modul de functionare. Epilatorul are o greutate destul de mare de 560 g, cu care totusi va veti obisnui dupa o anumita perioada. Primele 4-5 tratamente vor trebui facute la un interval de doua saptamani iar urmatoarele odata pe luna sau chiar odata la doua luni.  Filtrele UV va vor proteja pielea de radiatiile ultra violete dar va trebui sa aveti grija sa nu folositi aparatul in apropierea ochilor. Aplicatia Lumea App pe care o puteti instala pe telefon va poate aduce aminte cand va trebui sa va epilati din nou pentru ca pielea dumneavostra sa ramana fina si matasoasa.

Concluzionand, Philips Lumea  BRI956/00 este un epilator IPL eficient, ergonimic si usor de utilizat. Chiar daca pretul este destul de mare, daca va doriti cea mai eficienta solutie de epilare atunci acest epilator este ceea ce cautati.