Hota incorporabila telescopica Beko HNT61630X review

  • Design
    (4.5)
  • Eficienta
    (4.2)
  • Calitate/Pret
    (4.8)
4.5

Sumar

Beko HNT61630X este o hota telescopica cu un design modern si o capacitate excelenta de absorbtie. Consumul redus de energie, nivelul rezonabil al zgomotului si sistemul performant de iluminare fac din aceasta hota produsa de Beko o alegere foarte buna pentru orice bucatarie moderna. 

Hotele incorporabile reprezinta o solutie eleganta de pentru eliminarea mirosurilor neplacute, a aburului si umezelii din bucatariile moderne. Aceste hote sunt mascate in cea mai mare mare de corpurile suspendate din bucatarie, partea care ramane in afara avand de obicei finisaje elegante din inox. Pe langa design, o hota incorporabila moderna va avea si o capacitate excelenta de absorbtie, un consum redus de energie dar si filtre eficiente de absorbite a grasimilor. In continuare va vom prezenta o hota incorporabila de noua generatie care este produsa de compania turceasca Beko.

Hota incorporabila Beko HNT61630X

Hota incorporabila eleganta

Beko HNT61630X este o hota incorporabila telescopica cu o carcasa din inox ingusta care se va incadra perfect intr-o bucatarie cu amenajare moderna alaturi de alte aparate electrocasnice argintii. Hota are dimensiuni de 31 x 60 x 30.5 cm si o greutate de 7 Kg, trebuind sa va asigurati ca se poate incorpora in mobilier inainte de a o achizitiona.

Eficienta energetica si capacitate buna de absorbtie

Beko HNT61630X are un singur motor cu o putere de 216 W care dezvolta o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 270 si 659 mc/h care va va permite sa eliminati mirosurile de mancare si aburul dintr-o bucatarie medie spre mare. Consumul energetic anul de 44.1 kWh este incadrat in clasa de eficienta energetica A, cosul lunar de utilizare fiind unul nesemnificativ.

Sistem eficient de iluminare

Sistemul de iluminare consta in doua leduri in partea din spate care ofera un nivel excelent de lumina pentru plita, care este incadrat in cea mai eficienta clasa A. Veti putea astfel sa verificati cu usurinta stadiul de preparare a alimentelor, chiar daca lumina din bucatarie nu este foarte puternica. Nu acelasi lucru il putem spune despre eficienta filtrului metalic pentru absorbtia grasimilor care este incadrat in clasa C. Totusi, filtrul se indeparteaza usor si se poate curata atat in chiuveta cat si in masina de spalat vase.

Beko HNT61630X

Control simplu si zgomot rezonabil

Panoul de control este foart simplu, fiind format dintr-un display digital mic, 3 butoane pentru setarea vitezei de absorbtie si un buton pentru pornirea si oprirea sistemului de iluminare. Capacitatea de absorbtie poate fi setata in 3 trepte in functie de nivelul umiditate si mirosurile din bucatarie. Nivelul zgomotului depinde de treapta utilizata, acesta putand sa varieze intre 46 si 59 dB, valori rezonabile daca luam in considerare perioada limitata de utilizare a hotei.

Puncte tari

+ design modern din inox

+ consum redus de energie

+ capacitate buna de absorbtie

+ iluminare eficienta

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– filtrele metalice de grasime nu sunt foarte eficiente

Concluzii

In concluzie, Beko HNT61630X este o hota telescopica cu un design modern si o capacitate excelenta de absorbtie. Consumul redus de energie, nivelul rezonabil al zgomotului si sistemul performant de iluminare fac din aceasta hota produsa de Beko o alegere foarte buna pentru orice bucatarie moderna.