Hota incorporabila decorativa AEG DBB4650M review

AEG DBB4650M
  • Design
    (4.5)
  • Consum
    (4)
  • Calitate/Pret
    (4)
4.2

Sumar

AEG DBB4650M este o hota incorporabila eleganta, cu o putere buna de absorbtie si un consum rezonabil de energie

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Amenajarea moderna a apartamentelor include de foarte multe ori crearea unui open space care include bucataria si livingul sau holul. Principalul dezavantaj al bucatariilor deschise este ca aburul, fumul si mirosurile de mancare vor patrunde usor in living si dormitoare. Pentru a impiedica raspandirea mirosurilor in toata casa, veti avea nevoie de o hota cu o putere buna de abosrbtie dar si cu un design elegant care sa se potriveasca cu mobilierul din bucatarie. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de hota decorativa incorporabila care este produsa de compania germana AEG.

Hota incorporabila AEG DBB4650M

Hota decorativa incporporabila eleganta

AEG DBB4650M este o hota incorporabila cu un design modern cu o forma interesanta si carcasa din inox. Finisajele moderne permit instalarea plitei intr-o bucatarie recent renovata alaturi de alte aparate electrcocasnice cu carcase din inox. Hota are dimensiuni de 64.5 x 59.8 x 50 cm si va trebui instalata la o distanta minima de 50 cm fata de o plita electrica si la minim 65 cm fata de o plita pe gaz.

Putere buna de absorbtie si consum rezonabil

AEG DBB4650M are un singur motor cu un consum anual de energie de 56.4 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica B, insa acest aspect nu ar trebui sa fie foarte important avand in vedere timpul limitat de utilizare a unei hote. Debitul de aer poate sa varieze intre 240 si 603 m3/h in functie de treapta selectata, astfel ca veti reusi sa eliminati rapid aburul sau mirosurile de mancare din bucatarie. Nivelul zgomotului de utilizare variaza intre 66 si 75 dB, valori destul de ridicate care pot fi deranjante pentru celelalte persoane din casa.

Vedeti si: Alte reviewuri la hote

AEG DBB4650M

Meniu simplu si iluminare puternica

Panoul de control este foarte simplist, avand cate un buton pentru fiecare din cele 3 trepte de viteza si unul pentru sistemul de iluminare. Hota este prevazuta cu doua spoturi cu led de mari dimensiuni in partea inferioara care vor oferi un nivel optim de lumina pentru verificarea stadiului de preparare a alimentelor gatite pe plita incorporabila sau pe cea a aragazului. Filtrul de aluminiu pentru grasimi are o eficienta incadrata in clasa C si se va putea scoate foarte usor pentru a fi spalat in chiuveta sau in masina de spalat vase. In pachet veti gasi si un filtru de carbon cu o durata mare de functionare care va capta mirosurile neplacute de peste, carne sau legume din bucatarie.

Puncte tari

+ design elegant din inox

+ putere buna ajustabila in 3 trepte

+ filtru de grasime din aluminiu

+ consum rezonabil de energie

+ iluminare eficienta

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este ridicat

– filtrul de grasime nu este foarte eficient

Concluzii

In concluzie, AEG DBB4650M este o hota incorporabila eleganta, cu o putere buna de absorbtie si un consum rezonabil de energie. Meniul simplu si sistemul eficient de iluminare sunt alte atuuri ale acestei plite decorative incorporabile produsa de AEG.

Manual de utilizare hota AEG DBB4650M

Manual AEG DBB4650M by Perfectreview on Scribd