Masina de spalat cu uscator LG F4DV709H2T pareri si review

? LG F4DV709H2T 9/6 Kg capacitate, Clasa A, 1400 rpm, 48/54/71 dB
Masina de spalat cu uscator LG F4DV709H2T

Product Name: LG F4DV709H2T

Product Description: LG F4DV709H2T este o masina de spalat rufe cu uscator care are un design elegant si o eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina are o capacitate de incarcare de 9 Kg pentru spalare si 6 Kg pentru uscare, o gama variata de programe si utilizeaza tehnologii moderne dezvoltate de LG.

Brand: LG

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (5)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.9

Sumar

LG F4DV709H2T este o masina de spalat rufe cu uscator cu un design premium si eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, tehnologiile si optiunile de ultima generatie si garantia extinsa de 10 ani pentru motor sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe cu uscator produsa de LG. 

Pros

+ design elegant

+ display digital

+ clasa energetica A

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ gama variata de programe

+ tehnologii moderne

+ garantie extinsa de 10 ani pentru motor

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

Masinile de spalat rufe cu uscator sunt aparate electrocasnice multifunctionale care permit spalarea si uscarea rapida a hainelor, lenjeriilor si a altor articole. O astfel de masina de spalat este potrivita pentru familiile care nu dispun de un spatiu pentru uscarea rufelor sau unul pentru instalarea a doua masini independente de spalare si uscare. O masina de spalat rufe cu uscator are, de obicei, o capacitate mai mare de incarcare pentru spalare si una mai mica pentru uscare ceea ce inseamna ca veti avea nevoie de doua cicluri pentru uscarea intregii cantitati de rufe spalate. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat rufe cu uscator de generatie noua care este comercializata sub brandul LG.

Masina de spalat cu uscator LG F4DV709H2T

Masina de spalat rufe cu uscator de capacitate mare

Masina de spalat rufe cu uscator LG F4DV709H2T are un design argintiu elegant, display digital si hublou mare cu rama din sticla. Hubloul cu diamentru mare se deschide la un unghi de 150º, facilitand incarcarea si descarcarea hainelor umede sau uscate. Cuva cu volum de 68 litri asigura o capacitate de generoasa de incarcare de 9 Kg pentru spalare si 6 Kg pentru uscare. Desi este o masina de spalat rufe cu uscator, acest model are dimensiuni comparabile cu cele ale unui model standard (60 x 56 x 85 cm), putand sa fie instalata atat pe un hol, cat si in bucatarie.  

Consum redus de energie

LG F4DV709H2T are un motor inverter direct drive cu o eficienta energetica excelenta, consumul estimativ anual de 1428 kWh fiind incadrat in cea mai buna clasa, A. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut si poate fi setata in 5 trepte in functie de tipul tesaturilor pe care le spalati. Nivelul zgomotului variaza intre 48 dB pentru spalare, 54 dB pentru uscare si 71 dB pentru stoarcere la viteza maxima, acest model fiind mult mai silentios in comparatie cu alte masini de spalat cu uscator cu capacitate similara.

Gama variata de programe

Panoul de control este intuitiv, butonul rotativ cromat permitand alegerea ciclului de spalare iar display-ul digital afisand informatiile despre durata programului, temperatura sau viteza de centrifugare. Cele 14 cicluri disponibile includ optiuni doar pentru spalare in functie de tipul tesaturii (bumbac, mixt, lana, delicate) sau doar pentru uscare. In plus, aveti la dispozitie doua programe cu abur (True Steam si Spa Steam), un program complet de spalare si uscare dar si 2 programe rapide de spalare cu durata de 14, respectiv 59 de minute. Conexiunea Wi-Fi permite download-area altor 16 programe de spalare si uscare precum haine bebelusi, uniforme scolare, uscare camasi sau spalare si uscare rapida. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

LG F4DV709H2T

Tehnologii moderne

Fiind un model de top, aceasta masina de spalat rufe cu uscator utilizeaza cele mai noi tehnologii dezvoltate de LG precum AI DD care asigura o ingrijire inteligenta a tesaturilor prin optimizarea modulelor de spalare in functie de greutatea si delicatete rufelor. Alte tehnologii utile sunt LG Steam+ care elimina alergenii din haine si previne formarea cutelor sau SmartThinq care permite controlarea masinii prin intermediul unei aplicatii instalate pe smartphone sau tableta. Dintre optiunile suplimentare cele mai utile sunt pornirea intarziata intr-un interval cuprins intre 3 si 19 ore, adaugarea articolelor dupa inceperea programului de spalare sau utilizarea aburului la finalul ciclului de uscare. Confirmarea fiabilitatii acestui model este data si de garantia extinsa de 10 ani pentru motor oferita de LG. 

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital

+ clasa energetica A

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ gama variata de programe

+ tehnologii moderne

+ garantie extinsa de 10 ani pentru motor

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

Concluzionand, LG F4DV709H2T este o masina de spalat rufe cu uscator cu un design premium si eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, tehnologiile si optiunile de ultima generatie si garantia extinsa de 10 ani pentru motor sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe cu uscator produsa de LG. 

Manual de utilizare LG F4DV709H2T

Tags: