LG F2WV9S8P2E, Masina de spalat rufe slim, 8.5 Kg, Clasa A, 1200 RPM – Pareri si Review

▷ LG F2WV9S8P2E, Masina de spalat rufe slim, 8.5 Kg, Clasa A, 1200 RPM⭐ Pareri
Masina de spalat rufe LG F2WV9S8P2E

Product Name: LG F2WV9S8P2E

Product Description: LG F2WV9S8P2E este o masina de spalat rufe slim cu o capacitate de incarcare de 8.5 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si are o viteza maxima de 1200 RPM.

Brand: LG

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (5)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.8

Sumar

LG F2WV9S8P2E este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si design premium. Eficienta energetica foarte buna, gama variata de programe si tehnologii si nivelul redus al zgomotului sunt alte argumente ale acestei masini de spalat rufe produsa de compania sud-coreeana LG.

Pros

+ design elegant;

+ display digital integrat;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ gama variata de programe;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ tehnologii de ultima generatie;

+ garantie extinsa pentru motor.

Cons

– viteza de centrifugare mai mica decat a altor modele;

– durata unui program standard este mare;

– pretul este pe masura specificatiilor.

Masinile de spalat rufe slim sunt potrivite pentru locuintele care dispun de o suprafata utila mai mica. Chiar daca majoritatea masinilor de spalat rufe slim au o capacitate mai redusa de 6-7 Kg, exista si modele care permit spalarea unei cantitati mai mari de 8 Kg de haine. Pe langa capacitatea de incarcare, alte aspecte pe care va trebui sa le aveti in vedere sunt eficienta energetica si consumul de apa, viteza de centrifugare sau programele si functiile disponibile. LG F2WV9S8P2E este o astfel de masina de spalat rufe slim, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

Masina de spalat rufe LG F2WV9S8P2E

LG F2WV9S8P2E – design, dimensiuni si capacitate de incarcare

Masina de spalat rufe LG F2WV9S8P2E are un design modern, cu hublou supradimensionat si rama lata. La eleganta designului contribuie atat panoul de control cu fundal argintiu, cat si inelul cromat al usii. Peretii laterali dispun de un design special care asigura reducerea nivelului vibratiilor si a zgomotului. La interior, atat tamburul cat si ridicatoarele sunt din inox, impiedicand dezvoltarea bacteriilor.

Capacitatea de incarcare a masinii este de 8.5 Kg, fiind un model destinat utilizarii de catre familiile formate din 4-5 persoane. Desi are o capacitate generoasa, acest model are dimensiuni compacte (latime 60 cm, adancime de 47.5 cm si inaltime standard de 85 cm), instalarea putand sa fie facuta si intr-o baie sau o bucatarie mai ingusta. Alte masini de spalat rufe slim pe care le-am analizat recent sunt: Electrolux EW6S227C (7 Kg, clasa D) sau Samsung WW90T304MBW/LE (9 Kg, clasa D).

Motor, eficienta energetica si viteza de centrifugare

Eticheta energetica LG F2WV9S8P2E

LG F2WV9S8P2E are un motor AI Direct Drive de ultima generatie, care este foarte economic dar si fiabil, eficienta energetica a motorului fiind incadrata in cea mai buna clasa, A. Un ciclu standard de spalare are un consum de doar 0.48 kWh si 49 litri de apa si dureaza 3 ore si 43 de minute. Viteza de centrifugare poate fi setata in 5 trepte intre 400 si 1200 de rotatii pe minut, in functie de tipul tesaturilor spalate. Un alt atu al acestei masini de spalat rufe este nivelul zgomotului care atinge cel mult 71 dB, fiind una din cele mai silentioase de pe piara.

Panou de control, programe si functii

LG F2WV9S8P2E

Panoul de control consta intr-un selector rotativ cromat si un display digital integrat cu butoane tactile pentru diferite functii si optiuni. Acest model dispune de 14 cicluri de spalare: bumbac, bumbac+, lana, mixt, delicate, viteza 14, plapumi, echipament sportiv, antialergic, spalare silentioasa, Turbo Wash 39 minute, spalare usoara, curatare cuva, clatire si centrifugare.

Gratie conectivitatii Wi-Fi veti putea sa descarcati alte 13 programe de spalare: haine bebelusi, uniforme scolare, haine copii, costume de baie, anotimp ploios, jeans, paturi, echipament sportiv, pete de transpiratie, rufe colorate, spalare silentioasa, articole individuale sau clatire si centrifugare. Functiile suplimentare includ prespalarea, anti-incretirea, spalarea intensiva, blocarea accesului copiilor la meniu sau utilizarea aburului.

Tehnologii, sisteme si garantie

Fiind un model de ultima generatie, aceasta masina utilizeaza cele mai noi tehnologii dezvoltate de LG precum:

 • AIDD – detecteaza greutatea hainelor si delicatetea tesaturilor si stabileste miscarile de spalare pentru protejarea hainelor;
 • LG Steam+ – elimina pana la 99.9% din alergenii din haine si reduce formarea cutelor;
 • LG TinQ – permite controlarea masinii prin intermediul aplicatiei pentru smartphone sau controlul vocal, cu ajutorul unui asistent vocal precum Google Assistant sau Amazon Alexa.

Motorul inverter beneficiaza de o garantie extinsa de 10 ani, iar produsul de o garantie standard de 24 de luni.

LG F2WV9S8P2E – puncte tari

+ design elegant;

+ display digital integrat;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ gama variata de programe;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ tehnologii de ultima generatie;

+ garantie extinsa pentru motor.

LG F2WV9S8P2E – puncte slabe

– viteza de centrifugare mai mica decat a altor modele;

– durata unui program standard este mare;

– pretul este pe masura specificatiilor.

Concluzii

Concluzionand, LG F2WV9S8P2E este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si design premium. Eficienta energetica foarte buna, gama variata de programe si tehnologii sau nivelul redus al zgomotului sunt alte argumente ale acestei masini de spalat rufe produsa de compania sud-coreeana LG.

button-3

Manual de utilizare LG F2WV9S8P2E

Tags: