Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Tesla WL71290M review

? Tesla WL71290M - A+++, 16 programe, 1200 RPM, 7 ani garantie
  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si functii
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

Tesla WL71290M este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala cu design simplu si eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, garantia extinsa de 7 ani si functiile utile sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produsa de Tesla. 

Electrocasnicele compacte pot reprezenta o solutie de maximizare a utilizarii spatiilor interioare, indeosebi pentru casele si apartamentele mai mici. De exemplu, pentru un hol mic puteti alege o masina de spalat rufe slim iar pentru o baie ingusta pentru opta pentru un model cu incarcare verticala. Chiar daca au dimensiuni compacte, aceste masini de spalat rufe pot avea o eficienta energetica foarte buna si o gama variata de programe pentru diferite tipuri de tesaturi sau articole. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina de spalat cu specificatii tehnice excelente care este comercializata sub brandul Tesla.

Masina de spalat rufe Tesla WL71290M

Masina moderna de spalat rufe

Tesla WL71290M este o masina de spalat rufe cu design clasic de culoare alba si display digital mic in partea superioara. Manerul frontal permite deschiderea facila a capacului iar unghiul larg asigura incarcarea usoara chiar si a hainelor mai groase. Acest model are o latime de doar 40 cm, o adancime de 61 cm si o inaltime de 87.5 cm, iar capacitatea de incarcare este de 7.5 Kg, fiind potrivit pentru familiile care au unul sau doi copii. 

Motor cu eficienta energetica A+++

Tesla WL71290M are un motor cu eficienta energetica excelenta, consumul estimativ anual de 185 kWh fiind incadrat in clasa A+++ si avand un cost estimativ lunar de aproximativ 10 lei. Consumul anual de apa de 11.000 litri este unul rezonabil, la fel ca si gradul de umiditate a rufelor dupa spalare si centrifugare, eficienta la stoarcere fiind incadrata in clasa B. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, zgomotul emis in timpul stoarcerii avand o valoare destul de mare de 78 dB. Nivelul zgomotului de spalare este de 62 dB, o valoare comparabila cu cea a altor masini de spalat rufe cu incarcare verticala. 

16 programe de spalare

Panoul de control are un selector rotativ pentru alegerea ciclului de spalare si un display digital mic incadrat de 6 butoane pentru diferite functii si optiuni. Cele 16 programe de spalare includ atat optiuni clasice (bumbac, lana, delicate) cat si adaptate nevoilor din zilele noastre (bumbac ECO, sport sau Baby Care). In plus, aveti la dispozitie si doua programe rapide cu durata de 15 respectiv 45 de minute care sunt potrivite pentru o cantitate redusa de haine putin purtate. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Tesla WL71290M

Garantie extinsa

Dintre functiile optionale cu care este dotata aceasta masina de spalat amintim pornirea intarziata intr-un interval de 24 de ore, blocarea accesului copiilor la meniu, spalarea silentiooasa sau modificarea temperaturii in 5 trepte. Confirmarea fiabilitatii acestui model este data de garantia extinsa de 7 ani de care puteti beneficia prin inscrierea pe site-ul producatorului

Puncte tari

+ design clasic

+ displayd digital

+ eficienta energetica A+++

+ 16 programe de spalare

+ functii si optiuni utile

+ garantie extinsa de 7 ani

Puncte slabe

– nivelul zgomotului de centrifugare este ridicat

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Tesla WL71290M este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala cu design simplu si eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, garantia extinsa de 7 ani si functiile utile sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produsa de Tesla.