▷Review: Samsung WW11BBA046AELE, Masina de spalat rufe, 11 Kg, Clasa A, 1400 RPM – Pareri si Review

▷Samsung Bespoke WW11BBA046AELE Masina de Spalat Rufe ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe Samsung WW11BBA046AELE

Product Name: Samsung Bespoke WW11BBA046AELE

Product Description: Samsung Bespoke WW11BBA046AELE este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 11 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina dispune de o gama variata de programe si de o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Bespoke

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.8

Sumar

Samsung WW11BBA046AELE este o masina de spalat rufe cu design modern si capacitate generoasa de incarcare. Eficienta energetica excelenta, gama variata de programe si functii si garantia extinsa pentru motor sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Samsung.

Pros

+ design actual;

+ panou de control tactil;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ viteza mare de centrifugare;

+ nivel redus al zgomotului;

+ tehnologii si functii moderne

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– garantie standard.

» Nu ratati reducerile de pana la 20% la produsele din campania
Electro Weekend de la eMag
Click aici pentru oferta

Electrocasnicele mari produse de Samsung dispun de tehnologii moderne dezvoltate de inginerii comaniei sud-coreene. Aceste tehnologii le imbunatatesc performantele, le eficientizeaza consumul energetic si asigura un control mai facil. Un alt avantaj al acestor aparate electrocasnice este designul elegant, care le faciliteaza integrarea in orice locuinta moderna. Samsung WW11BBA046AELE este o astfel de masina de spalat rufe cu specificatii tehnice bune, iar in continuare le vom analiza pe cele mai importante dintre acestea.

Masina de spalat rufe Samsung WW11BBA046AELE

Samsung Bespoke WW11BBA046AELE – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe Samsung WW11BBA046AELE are un design modern, cu o carcasa alba cu insertii negre. Aceste insertii rama neagra a hubloului si panoul de control din partea superioara. Peretii laterali au un design special, care asigura reducerea vibratiilor si a zgomotului din timpul spalarii si stoarcerii. Acest model are o capacitate generoasa de incarcare de 11 Kg, fiind potrivit chiar si pentru pensiunile cu mai putine locuri de cazare.

Desi are o capacitate generoasa, dimensiunile sunt apropiate de cele standard (60 x 60 x 85 cm), gratie tehnologiei SpaceMax. Alte masini de spalat rufe cu o capacitate mare de incarcare pe care le-am analizat sunt: Samsung Bespoke WW11BB534DAES7 (11 Kg, clasa A) sau AEG L7FEC41PS (10 Kg, clasa A).

Motor, eficienta energetica si zgomot

Samsung Bespoke WW11BBA046AELE dispune de un motor digital inverter, care este atat fiabil dar si economic. Eficienta energetica este incadrata in cea mai buna clasa (A), un ciclu standard avand un consum de doar 0.53 kWh. Consumul de apa de 54 litri/ciclu este unul rezonabil, la fel ca si durata unui ciclu standard, care este de 4 ore. Viteza de centrifugare poate fi setata in doar 4 trepte intre 400 si 1400 de rotatii pe minut. Nivelul zgomotului este de cel mult 72 dB, acest model fiind unul foarte silentios.

Panou de control, programe si functii

Samsung WW11BBA046AELE

Panoul de control contine un disc rotativ cromat pentru alegerea ciclului de spalare, un display digital cu afisaj albastru si mai multe selectoare tactile pentru functii si optiuni. Pentru spalare aveti la dispozitie 14 cicluri: Eco 40-60, Bumbac, Sintetice, Hygiene Steam, Clatire si centrifugare, Evacuare/Stoarcere, Colorate, Mixte, 15 Spalare rapida, Rufe delicate, Curatare cuva, Lana si Intense Cold. Functiile optionale includ finalul intarziar, calcare facila, prespalare sau spalare intensiva.

Tehnologii, sisteme si garantie

Pe langa Max Space de are am amintit anterior, acest model utilizeaza si alte tehnologii dezvoltate de Samsung precum:

 • Hygiene Steam – inmoaie petele si elimina pana la 99.9% dintre bacteriile si alergenii din haine cu ajutorul aburului fierbinte;
 • Ecobubble – creaza bule de detergent si apa care patrund in profunzimea tesaturilor pentru curatarea mai eficienta a hainelor.

Garantia de care beneficiaza aceasta masina de spalat este cea standard (24 luni) insa motorul digital interver dispune de cea mai lunga garantie de pe piata: 20 de ani.

Puncte tari

+ design actual;

+ panou de control tactil;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ viteza mare de centrifugare;

+ nivel redus al zgomotului;

+ tehnologii si functii moderne.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– garantie standard.

Concluzii

In concluzie, Samsung WW11BBA046AELE este o masina de spalat rufe cu design modern si capacitate generoasa de incarcare. Eficienta energetica excelenta, gama variata de programe si functii si garantia extinsa pentru motor sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Samsung.

button-3

Tags: