Masina de spalat rufe Electrolux EWT1266ELW review

  • Eficienta
    (4.5)
  • Programe
    (4.5)
  • Pret
    (4)
4.3

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

In sfarsit pentru locuintele de mici dimensiuni, cum ar fi o garsoniera, exista o masina de spalat care nu indeamna utilizatorul la tot felul de compromisuri pentru integrarea sa in incapere: masina de spalat rufe Electrolux, modelul EWT1266ELW. Aceasta vine cu un model modern, simplu, elegant si o incadrare verticala care permite economisirea de spatiu. Dimensiunea acesteia este de 89 x 40 x 60 cm, iar culoarea alba o face foarte usor de asortat cu restul incaperii.

masina-de-spalat-rufe-Electrolux-EWT1266ELW

Care sunt atuurile masinii de spalat rufe Electrolux EWT1266ELW

Nu doar economisirea de spatiu este avantajul cumpararii unei astfel de masini de spalat rufe, ci si faptul ca ea ajuta utilizatorul sa economiseasca mult timp. Pentru ca traim in era vitezei si a stresului permanent, sarcinile gospodaresti nu trebuie sa reprezinte un motiv in plus de ingrijorare. Tocmai de aceea, modelul EWT1266ELW de la Electrolux permite alegerea duratei ciclului de spalare, fara a fi compromise tesaturile rufelor si aducand rezultate de-a dreptul impecabile.

Iar pentru ca de multe ori, o problema o reprezinta tesaturile din lana, certificatul Woolmark Blue este cel care granteaza tratamentul delicat al articolelor confectionate din acest material. Acestea vor beneficia de o spalare manuala, asigurand economisirea de energie si impiedicand hainele sa se micsoreze sau deterioreze.

Cititi si: alte reviewuri de masini de masini de spalat rufe

Electrolux EWT1266ELW

Insa programul pentru tesaturile din lana nu este singurul din dotarea acestui dispozitiv de spalat rufe, ci exista si programe pentru toate celelalte tipuri de tesaturi: program pentru lenjerie, pentru bumbac, pentru matase si perdele, pentru haine sport si lista poate continua.

Functia smart TimeManager a acestei masini de spalat rufe se asigura ca programul utilizatorului nu este dat peste cap de procesul de curatare al hainelor. Astfel, rufele vor fi gata chiar atunci cand utilizatorul are nevoie de ele. Programul de stoarcere incorporat are si el un rol important in obtinerea acestor rezultate, uscarea facandu-se la 1200 rpm.

Dozatorul FlexiDose Plus este un alt atribut minune al masinii de spalat care duce la obtinerea celor mai bune rezultate, indifent daca detergentul este unul lichid sau pulbere. De multe ori, se porneste de la conceptia gresita potrivit careia rufele sunt curate si improspatate doar datorita detergentului folosit. Insa studiile au aratat ca performanta spalarii este data de modul in care masina de spalat foloseste detergentul si nu doar de detergent in sine. Iar in categoria masinilor de spalat care aduc rezulate excelente se incadreaza cu siguranta modelul Electrolux EWT1266ELW.

Produsul face parte din clasa energetica A+++, ceea ce inseamana ca foloseste energia electrica in mod eficient, aducand chiar economii demne de luat in calcul (consum de 0,79 kW/h). Mai mult decat atat, produsul este unul eco-friendly, protejand mediul inconjurator. Consumul de apa mediu anual este de 8990 l, iar modelul Electrolux vine si cu sistem de protectie impotriva inundatiilor.

In ceea ce priveste pretul acestei masini de spalat din gama Electrolux, se poate spune ca acesta corespune intru-totul dotarilor. Nu este un pret mare, dar nici unul foarte modest, mai ales daca se ia in considerare faptul ca desi ofera o economie de spatiu si timp dedicat spalarii, masina este destul de voluminoasa, prezentand o incarcatura a rufelor de pana la 6 kg.