Beko B3WFU7922WB, Masina de Spalat Rufe, 9 Kg, Clasa C, 1200 RPM – Pareri si Review

▷ Beko B3WFU7922WB Masina de Spalat Rufe 9 Kg ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe Beko B3WFU7922WB

Product Name: Beko B3WFU7922WB

Product Description: Beko B3WFU7922WB este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 9 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa C. Masina dispune de o viteza maxima de centrifugare de 1200 RPM si are o gama variata de programe de spalare.

Brand: Beko

 • Design
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.7)
4.5

Sumar

Beko B3WFU7922WB este o masina de spalat rufe cu capacitate generoasa de incarcare si eficienta energetica buna. Programele variata de spalare, tehnologiile si functiile moderne si raportul corect dintre calitate si pret fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru familiile cu mai multi copii.

Pros

+ display digital tactil;

+ eficienta energetica buna;

+ gama variata de programe;

+ conectivitate Bluetooth;

+ functii si tehnologii moderne;

+ garantii extinse;

+ raport bun calitate/pret.

Cons

– nivelul zgomotului de centrifugare este destul de ridicat;

– doar 4 trepte de centrifugare;

– durata destul de mare a programelor.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania turceasca Beko are in portofoliu o gama larga de masini de spalat rufe, care include atat modele cu o capacitate de incarcare mai mica, cat si cu o capacitate generoasa de incarcare. Cele mai noi masini de spalat rufe produse de Beko au un design modern si dispun de motoare fiabile si cu eficienta energetica buna. Un alt avatantaj al acestor masini de spalat rufe este raportul bun dintre calitate si pret. Beko B3WFU7922WB este o astfel de masina de spalat rufe de generatie noua, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 9 Kg

Masina de spalat rufe Beko B3WFU7922WB

Beko B3WFU7922WB – design, capacitate de incarcare si dimensiuni

Masina de spalat rufe Beko B3WFU7922WB are un design interesant, cu o carcasa alba, un hublou mare cu rama neagra si inel cromat in exterior. Peretii laterali au un design box in box care asigura un nivel mai redus de vibratii si zgomot. Cuva are un design special si impreuna cu tehnologia Aqua Wave asigura o miscare fluida a rufelor care protejeaza chiar si tesaturile delicate.

Capacitatea de incarcare a masinii este de 9 Kg de rufe, fiind un model destinat familiilor cu cel putin 2 copii. Desi are o capacitate mare de incarcare, dimensiunile sunt destul de compacte: 60 x 55 x 84 cm, astfel ca se va putea instala chiar si pe un hol mai mic. Alte masini de spalat rufe produse de Beko cu o capacitate generoasa de incarcare sunt: Beko B3WFU71042WB (10 Kg, clasa B) sau Beko WUE9736XST (9 Kg, clasa C).

Motor, eficienta energetica si centrifugare

Eticheta energetica Beko B3WFU7922WB

Beko B3WFU7922WB are un motor ProSmart Inverter de generatie noua, care are o eficienta energetica buna si o fiabilitate excelenta. Consumul energetic este incadrat in clasa C, pe o scara de la A la G, un ciclu standard avand un consum de 0.65 kWh. Viteza de centrifugare poate fi setata in 4 trepte, intre 600 si 1200 de rotatii pe minut, in functie de tipul hainelor sau tesaturilor spalate. Nivelul maxim al zgomotului este de 75 dB, o valoare putin cam mare avand in vedere ca viteza maxima de stoarcere este de doar 1200 rotatii pe minut.

Panou de control, programe si functii

Beko B3WFU7922WB

Panoul de control contine un disc rotativ mecanic pentru alegerea programului de spalare si un display digital cu selectoare tactile pentru activarea unor functii sau optiuni. Aceasta masina dispune de 14 cicluri de spalare la care se mai pot adauga 5 cicluri care pot fi descarcate gratie conectivitatii Bluetooth. Programele de spalare disponibile: Bumbac, Eco 40-60, Sintetice, Xpress, Lana, GentleCare, Camasi, Geci cu puf, Hygiene+, StainExpert, Echipament sportiv, Dark Care, Clatire si Centrifugare si stoarcere iar programele care se pot descarca sunt: Mixte, Perdele, Jeans, Jucarii de plus si Prosoape.

Durata unui program standard este destul de mare: 3 ore si 48 de minute. Functiile optionale includ controlul prin intermediul aplicatiei HomeWhiz, Fast+ (reducerea cu pana la 50% a duratei programelor), AddXtra (adaugarea de haine in primele minute de la inceputul programului de spalare) sau Steam (prevenirea formarii cutelor si abur fierbinte la inceputul sau la sfarsitul programului).

Tehnologii si garantie

Pe langa tehnologia Aqua Wave, acest model utilizeaza si alte tehnologii moderne dezvoltate de Beko precum:

 • Optisense – optimizeaza consumul de energie si apa cu ajutorul a 4 senzori speciali;
 • SteamCure – elimina pana la 99.9% din alergenii din haine cu ajutorul aburului fierbinte;
 • Aquafusion – reduce cantitatea de detergent care se pierde la fiecare spalare;

Ca si in cazul altor masini de spalat rufe produse de Beko si acest model dispune de o garantii extinse: 5 ani pentru produs si 10 ani pentru motorul inverter prin inscrierea pe site-ul: extragarantie.beko.ro.

Puncte tari

+ display digital tactil;

+ eficienta energetica buna;

+ gama variata de programe;

+ conectivitate Bluetooth;

+ functii si tehnologii moderne;

+ garantii extinse;

+ raport bun calitate/pret.

Puncte slabe

– nivelul zgomotului de centrifugare este destul de ridicat;

– doar 4 trepte de centrifugare;

– durata destul de mare a programelor.

Concluzii

Concluzionand, Beko B3WFU7922WB este o masina de spalat rufe cu capacitate generoasa de incarcare si eficienta energetica buna. Programele variata de spalare, tehnologiile si functiile moderne si raportul corect dintre calitate si pret fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru familiile cu mai multi copii.

button-3

Manual de utilizare Beko B3WFU7922WB