Masina de spalat rufe Hotpoint NLCD 946 BS A EU review

Hotpoint NLCD 946 BS A EU
  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si optiuni
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.7

Sumar

Hotpoint NLCD 946 BS A EU este o masina de spalat rufe moderna cu un design original si o eficienta energetica excelenta. Panoul de control intuitiv, gama variata de programe si sistemele si tehnologiile moderne fac din aceasta masina de spalat produsa de Hotpoint o alegere excelenta pentru familiile cu 2-3 copii. 

Designul exterior al masinii de spalat este un factor destul de important mai ales pentru clientii care doresc instalarea aparatului electrocasnic in bucatarie sau pe un hol care ofera acces in celelalte camere. Astfel, intr-o bucatarie cu aparate electrocasnice din inox veti putea opta pentru o masina de spalat cu finisaje argintii, iar intr-una cu mobilier negru veti putea alege un model cu aceeasi culoare. Totusi, pe langa design, va trebui sa alegeti un model cu un consum redus de energie si apa si cu o gama variata de programe si functii pentru diferite tipuri de tesaturi si pete. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat cu design interesant care este produsa de Hotpoint.

Masina de spalat rufe Hotpoint NLCD 946 BS A EU

Masina de spalat rufe cu design deosebit

Hotpoint NLCD 946 BS A EU este o masina de spalat rufe moderna cu un design elegant de culoare neagra cu insertii argintii. Hubloul supradimensionat se deschide spre stanga si are un diametru generos care asigura incarcarea usoara a hainelor, lenjeriilor sau paturilor de diferite marimi. Acest model are dimensiuni de 60.5 x 59.5 x 85 cm si o capacitate de incarcare generoasa de 9 Kg, fiind destinata utilizarii familiilor formate din 4-5 persoane. 

Motor cu eficienta energetica excelenta

Motorul masinii de spalat rufe Hotpoint NLCD 946 BS A EU este unul silentios si economic, consumul energetic anual de 153 kWh fiind incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++. Consumul anual de apa de 11.600 litri de apa este de asemenea unul redus, mai ales daca luam in considerare capacitatea de incarcare a acestui model. Viteza maxima de centrifugare de 1400 de rotatii pe minut este una excelenta, rufele avand un grad relativ redus de umiditate dupa spalare si stoarcere. Nivelul zgomotului de spalare de 54 dB este destul de scazut, insa cel de centrifugare poate atinge 83 dB, fiind destul de deranjant pentru celelalte persoane din casa. 

15 cicluri de spalare

Panoul de control are un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare, un display digital cu afisaj galben incadrat de 6 butoane pentru diferite functii si optiuni si 2 butoane pentru pornire/oprire, pauza si pachetul Steam Pack. Cele 15 programe de spalare includ optiuni pentru difierite tipuri de tesaturi (matase, bumbac, sintetice, delicate), haine (blugi, camasi) sau pentru lenjerie, pilote sau prosoape. In plus, aveti la dispozitie un program pentru hainele bebelusilor si unul pentru indepartarea alergenilor care provoaca iritatii.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Hotpoint NLCD 946 BS A EU

Sisteme si tehnologii moderne

Cea mai importanta tehnologie utilizata de aceasta masina de spalat este pachetul Steam Pack care permite reimprospatarea hainelor putin purtate prin optiunea Steam Refresh sau  eliminarea a 99.9% din bacterii prin optiunea Steam Hygiene. De asemenea, tehnologia Active Care permite indepartarea a peste 100 de pete la o temperatura de doar 20 de grade Celsius. Alte optiuni utile sunt pornirea intarziata sau adaugarea hainelor in masina in primele minute ale ciclurilor de spalare. 

Puncte tari

+ design negru modern

+ panou de control cu display digital 

+ eficienta energetica A+++

+ consum redus de apa

+ 16 programe de spalare

+ gama variata de programe

+ pachet steam pack

+ functii si optiuni utile

Puncte slabe

– pretul poate fi un impediment

– nivel ridicat al zgomotului de centrifugare

Concluzii

In concluzie, Hotpoint NLCD 946 BS A EU este o masina de spalat rufe moderna cu un design original si o eficienta energetica excelenta. Panoul de control intuitiv, gama variata de programe si sistemele si tehnologiile moderne fac din aceasta masina de spalat produsa de Hotpoint o alegere excelenta pentru familiile cu 2-3 copii.