Masina de spalat rufe Samsung WW10N644RBW/LE review

Samsung WW10N644RBW/LE
  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si functii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.7

Sumar

Samsung WW10N644RBW/LE este o masina de spalat rufe cu design elegant, capacitate generoasa si un consum foarte redus de energie. Display-ul digital mare, gama variata de programe si functiile si optiunile utile sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei masini de spalat rufe produsa de Samsung. 

Masina de spalat rufe este unul dintre aparatele electrocasnice cu o durata lunga de viata, de aceea este important sa faceti o alegere documentata pe care sa nu o regretati. Incercati sa gasiti un model al carui design sa fie compatibil cu amenajarea interioara dar care sa aiba si specificatii tehnice foarte bune. De exemplu, un motor de generatie noua va avea un consum mai redus de energie dar si un nivel mai scazut al vibratiilor si al zgomotului de spalare si centrifugare. In continuare va vom prezenta o astfel de masina de spalat rufe incadrata in clasa premium care este produsa de Samsung.

Masina de spalat rufe Samsung WW10N644RBW/LE

Masina de spalat rufe cu design modern

Samsung WW10N644RBW/LE este o masina de spalat rufe cu un design modern dominat de hubloul cu rama turcoaz si sticla transparenta. Display-ul digital si finisajele cromate contribuie la designul elegant care permite instalarea in holuri, bucatarii sau bai cu amenajare moderna. Directia de deschidere a hubloului este spre stanga iar diametrul este suficient de larg pentru incarcarea rapida a hainelor, lenjeriilor sau pledurilor mai voluminoase. Dimensiunile masinii sunt de 60 x 60 x 85 cm iar capacitatea de incarcare de 10 Kg este una generoasa, acest model fiind potrivit pentru familiile care au unul sau doi copii.

Motor cu eficienta energetica A+++

Samsung WW10N644RBW/LE are un motor Digital Inverter cu eficienta energetica excelenta dar si cu un nivel redus al zgomotului si al vibratiilor. Astfel, consumul energetic anual de 142 kWh este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, costul lunar estimativ cu energia consumata fiind de cel mult 8 lei. Consumul de apa de 11.000 de litri este de asemenea unul redus, la fel ca si nivelul zgomotului de spalare, care are o valoare de doar 49 dB. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, iar nivelul zgomotului la aceasta treapta ajunge la o valoare destul de mare de 79 dB.

Gama variata de programe

Panoul de control contine un buton rotativ mare pentru selectarea facila a ciclului de spalare si un display digital cu afisaj albastru si butoane cu toouch care permit modificarea unor optiuni sau activarea unor functii suplimentare. In ceea ce priveste programele de spalare, acest model dispune atat de optiuni clasice (bumbac, sintetic, lana, delicate) dar si de optiuni moderne (sport/fitness, intensiv, asternuturi sau superspeed). In plus, aveti la dispozitie si un ciclu de spalare rapida cu durata de doar 15 minute care este potrivit pentru hainele putin purtate.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Samsung WW10N644RBW/LE

Functii si tehnologii inovatoare

Fiind un model de ultima generatie, WW10N644RBW/LE utilizeaza mai multe sisteme si tehnologii moderne precum Eco Bubble care permite patrunderea rapida a detergentului in tesaturi pentru indepartarea facila a murdariei, Speed Spray care clateste hainele cu mai multa putere sau Digital Inverter care eficientizeaza consumul energetic si reduce nivelul zgomotului. Printre functiile optionale, cele mai utile sunt finalizarea intarziata a programului de spalare, blocarea accesului copiilor la meniu sau posibilitatea de administrare a ciclurilor de spalare si a eventualelor erori cu ajutorul aplicatiei mobile Q-rator. 

Puncte tari

+ design modern

+ hublou cu diametru mare

+ display digital cu meniu intuitiv

+ eficienta energetica A+++

+ nivel redus al zgomotului de spalare

+ viteza mare de centrifugare

+ gama variata de programe

+ aplicatie mobila Samsunt Q-rator

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Samsung WW10N644RBW/LE este o masina de spalat rufe cu design elegant, capacitate generoasa si un consum foarte redus de energie. Display-ul digital mare, gama variata de programe si functiile si optiunile utile sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei masini de spalat rufe produsa de Samsung. 

Manual Samsung WW10N644RBW/LE