Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWL71452W EU review

Whirlpool FreshCare FWL71452W EU
  • Consum
    (4.5)
  • Functii si programe
    (4.3)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.4

Sumar

Whirlpool FreshCare FWL71452W EU  este o masina de spalat moderna, cu o eficienta energetica buna si un consum redus de apa. Panoul de control intuitiv, gama variata de programe si raportul bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Whirlpool.

Compania americana Whirlpool este unul din cei mai importanti producatori de aparate electrocasnice la nivel mondial, fiind recunoscuta pentru tehnologiile inovatoare pe care le-a dezvoltat de-a lungul timpului. Electrocasnicele produse de Whirlpool au, in general, designuri moderne si specificatii tehnice bune, sunt fiabile si ofera un raport corect intre calitate si pret, fiind preferate de tot mai multi clienti. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat produsa de Whirlpool care poate fi o alegere excelenta pentru clientii cu venituri medii si mari.

Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWL71452W EU

Masina moderna de spalat rufe

Whirlpool FreshCare FWL71452W EU este o masina de spalat rufe de generatie noua, cu un design contemporan cu hublou cu rama groasa si sticla transparenta. Hubloul se deschide spre stanga si are un diametru larg care permite incarcarea usoara a hainelor mai groase sau a paturilor mai mari. Acest model are dimensiuni de 57.5 x 59.5 x 84.5 cm si o capacitate de incarcare de 7 Kg, fiind destinata utilizarii de catre familiile formate din 3-4 persoane.

Consum redus de energie si apa

Motorul masinii de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWL71452W EU  este unul economic, consumul mediu anual de 197 kWh fiind incadrat in a doua clasa de eficienta energetica, A++. Consumul mediu anual de apa de 10.630 litri este de asemenea unul redus, rufele avand un grad de umiditate de doar 53% dupa spalare si centrifugare la viteza maxima de 1400 de rotatii pe minut. Unul dintre putinele aspecte negative ale acestui model este nivelul mare al zgomotului de centrifugare (83 dB), cel de spalare avand totusi o valoare rezonabila (61 dB).

Programe diverse de spalat

Panoul de control contine un buton rotativ pentru selectarea ciclului de spalare, un display digital si 7 butoane pentru modificarea unor optiuni sau activarea unor functii suplimentare. Aveti la dispozitie 14 programe de spalare pentru diferite tipuri de tesaturi (bumbac, lana, delicate) sau haine (jeans, echipament sportiv). In plus, exista si un program rapid cu durata de 30 de minute, insa acesta se va putea utiliza pentru o cantitate mai redusa de rufe.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Tehnologii de ultima generatie

Fiind un model de generatie noua, Whirlpool FreshCare FWL71452W EU utilizeaza mai multe tehnologii moderne precum Fresh Care+ care asigura prospetimea rufelor cu ajutorul aburului si a miscarilor lente sau 6th Sense Colours care utilizeaza senzori inteligenti pentru monitorizarea procesului de spalare.

Puncte tari

+ design contemporan

+ 14 programe de spalare

+ eficienta energetica buna

+ nivel rezonabil al zgomotului de spalare

+ functii si tehnologii moderne 

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– nivelul ridicat al zgomotului de centrifugare

Concluzii

In concluzie, Whirlpool FreshCare FWL71452W EU  este o masina de spalat moderna, cu o eficienta energetica buna si un consum redus de apa. Panoul de control intuitiv, gama variata de programe si raportul bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Whirlpool.