Masina de spalat rufe Bosch WAN24164BY pareri si review

? Bosch WAN24164BY - 8 Kg, A+++, 14 programe, 52/76 dB, EcoSilence Drive
Masina de spalat rufe Bosch WAN24164BY

Product Name: Bosch WAN24164BY

Product Description: Bosch WAN24164BY este o masina de spalat rufe cu capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si are un nivel al zgomotului de 52 dB pentru spalare si 76 dB pentru centrifugare.

Brand: Bosch

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si functii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.7

Sumar

Bosch WAN24164BY este o masina de spalat rufe cu eficienta energetica excelenta si o gama variata de programe. Tehnologiile moderne, display-ul digital tactil si garantia extinsa de 5 ani sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe produse de Bosch. 

Pros

+ design minimalist

+ display digital tactil

+ eficienta energetica A+++

+ gama variata de programe

+ motor BLDC cu 10 ani garantie

+ tehnologii si functii moderne

+ garantie extinsa 5 ani

Cons

– pretul intreg este mare

– viteza maxima de centrifugare este de doar 1200 rpm

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Revolutia Preturilor de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe produse de Bosch sunt printre cele mai performante de pe piata insa au preturi mai ridicate, fiind destinate familiilor cu venituri peste medie. Cele mai noi modele de masini de spalat din portofoliul Bosch dispun de motoare economice, silentioase si cu o fiabilitate excelenta, beneficiind de o garantie extinsa de 10 ani. In plus, gama variata de cicluri de spalare si tehnologiile moderne permit curatarea facila a hainelor si articolelor din diferite tipuri de tesaturi. In cele ce urmeaza va vom prezenta principalele caracteristici ale unei astfel de masini de spalat performante produsa de Bosch.

Masina de spalat rufe Bosch WAN24164BY

Masina de spalat rufe de generatie noua

Masina de spalat rufe Bosch WAN24164BY are un design minimalist alb si rama interioara a hubloului neagra. Unghiul de deschidere a hubloului de 180 grade si diametrul de 30 cm permite incarcarea facila chiar si a rufelor sau articolelor mai voluminoase. Tamburul masinii are un volum de 55 litri si permite incarcarea unei cantitati maxime de 8 Kg, acest model fiind potrivit pentru o familie formata din 3-4 persoane. In ceea ce priveste dimensiunile, aceasta masina are o latime de 59.8 cm, o adancime de 55 cm si o inaltime standard de 84.8 cm, astfel ca veti avea nevoie de un spatiu mai mare pentru instalare.

Motor cu garantie de 10 ani

Bosch WAN24164BY are un motor BLDC puternic si durabil, fapt confirmat de garantia extinsa de 10 ani oferita de producator. Motorul are un consum energetic anual estimativ de 175 kWh care este incadrat in clasa de eficienta A+++, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 9 lei. Eficienta energetica la centrifugare este incadrata in clasa B, iar gradul de umiditate al rufelor dupa spalare si stoarcere este de 53%. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut si poate fi setata in 5 trepte in functie de necesitati. Nivelul zgomotului variaza intre 52 dB pentru spalare si 76 dB pentru centrifugarea la viteza maxima.

14 cicluri de spalare

Panoul de control dispune de un display digital tactil cu afisaj rosu si un selector rotativ pentru alegerea ciclului de spalare. Cele 14 programe includ optiuni pentru anumite tipuri de tesaturi (bumbac, sintetice, lana delicate) sau pentru anumite articole (camasi, echipament sportiv sau hainele bebelusilor). Mai mult aveti la dispozitie si un program rapid cu durata de 30 de minute si un program silentios care poate fi utilizat pe timp de noapte. Durata programelor standard variaza intre 180 si 225 de minute, fiind comparabila cu cea a altor modele cu specificatii similare.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Bosch WAN24164BY

Functii moderne

Aceasta masina utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Bosch precum Speed Perfect care reduce timpul de spalare cu pana la 65% sau Activa Water care regleaza automat consumul de energie si apa in functie de cantitatea de rufe incarcate. Cele mai importante functii suplimentare sunt adaugarea unor aricole dupa inceperea programului de spalare, pornirea intarziata, prespalarea si clatirea suplimentara. Daca veti achizitiona acest model in perioada urmatoare veti putea beneficia de garantie extinsa de 5 ani oferita de Bosch.

Puncte tari

+ design minimalist

+ display digital tactil

+ eficienta energetica A+++

+ gama variata de programe

+ motor BLDC cu 10 ani garantie

+ tehnologii si functii moderne

+ garantie extinsa 5 ani

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

– viteza maxima de centrifugare este de doar 1200 rpm

Concluzii

Concluzionand, Bosch WAN24164BY este o masina de spalat rufe cu eficienta energetica excelenta si o gama variata de programe. Tehnologiile moderne, display-ul digital tactil si garantia extinsa de 5 ani sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe produse de Bosch.

Manual de utilizare Bosch WAN24164BY

Manual Masina Bosch 8 Kg by Perfectreview