Plita incorporabila Electrolux EIT60428C review

Electrolux EIT60428C
Plita incorporabila Electrolux EIT60428C

Product Name: Electrolux EIT60428C

Brand: Electrolux

 • Design
  (4.7)
 • Functii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.6

Sumar

Electrolux EIT60428C este o plita moderna cu inductie cu design elegant si zone de gatire cu putere buna. Cele 9 trepte de putere pentru fiecare zona de gatit, panoul de control cu touch si functia Booster sunt alte avantaje ale acestei plite pe inductie din portofoliul Electrolux.

O bucatarie renovata are nevoie si de aparate electrocasnice care sa aiba o functionalitate foarte buna si sa se potriveasca cu designul interior. De exemplu, o plita si un cuptor incorporate in mobilierul din bucatarie vor contribui la crearea unui design modern si elegant. Alegerea plitei va trebui insa sa fie facuta atat in functie de aspect si finisaje cat si de tipul alimentarii. Plitele cu alimentare pe gaz au costuri mai mici de achizite si utilizare iar cele electrice cu inductie, sunt mai elegante. In cele ce urmeaza va vom prezenta o plita incorporabila cu inductie care este produsa de Electrolux.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite cu inductie

Plita incorporabila Electrolux EIT60428C

Plita moderna cu inductie

Electrolux EIT60428C este o plita cu inductie si design elegant din sticla securizata de culoare neagra. Panoul de control cu touch contribuie la designul modern al plitei, care se va putea instala intr-o bucatarie recent renovata, alaturi de alte aparate electrocasnice cu finisaje lucioase. Acest model are dimensiuni de 59 x 52 cm iar pentru incorporarea in mobilier veti avea nevoie de o nisa cu dimensiuni de 56 x 49 cm, instalarea fiind facilitata de sistemul snap-in.

4 zone de gatit

Electrolux EIT60428C are 4 zone de gatit:

 • stanga fata cu diametru de 21 cm si un consum de energie de 190.1 Wh/Kg
 • stanga spate cu diametru de 14.5 cm si consum de energie de 181 Wh/Kg
 • dreapta fata cu diametru de 14.5 cm si consum de energie de 181 Wh/Kg
 • dreapta spate cu diametru de 18 cm si consum de energie de 181.6 Wh/Kg

Plita utilizeaza tehnologia inteligenta cu inductie care activeaza zonele de caldura doar atunci cand un vas se afla deasupra lor, dezactivandu-le automat atunci cand vasele sunt luate.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de plite si cuptoare

Electrolux EIT60428C

Panou de control cu touch

Panoul de control se afla in partea din dreapta fata si contine butoane cu touch pentru fiecare din cele 4 zone de gatit, pentru pornire oprire sau pentru blocarea accesului copiilor la meniu. Puterea fiecarei zone de gatit poate fi setata in 9 trepte, in functie de alimentele pe care le preparati, iar pentru atingerea unei temperaturi ridicate rapid aveti la dispozitie functia Booster. Curatarea plitei se face foarte usor cu o carpa umeda si produse de curatare neabrazice, pentru a nu zgaria sticla.

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control cu touch

+ 9 trepte de putere

+ functie Boost

+ tehnologie de inductie inteligenta

+ curatare facila

Puncte slabe

– pretul intreg este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Electrolux EIT60428C este o plita moderna cu inductie cu design elegant si zone de gatire cu putere buna. Cele 9 trepte de putere pentru fiecare zona de gatit, panoul de control cu touch si functia Booster sunt alte avantaje ale acestei plite pe inductie din portofoliul Electrolux.

Manual de utilizare Electrolux EIT60428C