Plita incorporabila Bosch PUE611BB2E review

Bosch PUE611BB2E
  • Design
  • Functii si optiuni
  • Calitate/Pret
4.6

Sumar

Bosch PUE611BB2E este o plita incorporabila eleganta, cu un design minimalist si functii si optiuni moderne. Cele 4 zone de gatit, afisajul electronic si garantia extinsa de 5 ani sunt alte avantaje ale acestei plite vitroceramice produse de Bosch.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Oferte de Weekend de la eMag
Click aici pentru oferta

Electrocasnicele incorporabile se regasesc in cele mai multe bucatarii moderne deoarece permit crearea unui decor unitar si elegant. Cele mai populare astfel de aparate electrocasnice sunt cuptoarele si plitele care se incorporeaza in mobilierul din bucatarie. Gama plitelor incorporabile este foarte variata, existand atat modele cu alimentare pe gaz, cu alimentare electrica sau mixta. Plitele pe gaz au un design mai clasic si costuri mai mici de utilizare iar plitele electrice sunt mai elegante insa au preturi mai mari de achizitie. In cele ce urmeaza va vom prezenta o plita electrica prin inductie care are reviewuri excelente de la clientii care au achizitionat-o.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite cu inductie

Plita incorporabila Bosch PUE611BB2E

Plita vitroceramica eleganta

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Super Ofertele Noului An de la Flanco
Click aici pentru oferta

Bosch PUE611BB2E este o plita cu inductie si design elegant fara rama, din vitroceramica de culoare neagra. Desingul minimalist permite integrarea acestei plite intr-o bucatarie recent renovata alaturi de alte electrocasnice cu finisaje lucioase. Dimensiunile plitei sunt de 59.2 x 52.2 x 5.1 cm insa pentru incorporare veti avea nevoie de un spatiu de incastrare cu dimensiuni de 56 x 5.1 x 50 cm. Instalarea plitei nu este foarte usoara si va trebui facuta de o firma specializata pentru a beneficia de garantia extinsa de 5 ani oferita de  producator.

4 zone de gatit

Bosch PUE611BB2E are 4 zone de gatit cu putere totala de 7.2 kW dupa cum urmeaza:

  • zona fata stanga cu dimensiuni de 180 mm si putere de 1.8 kW
  • zona spate stanga cu dimensiuni de 180 mm si putere de 1.8 kW
  • zona dreapta spate cu dimensiuni de 145 mm si putere de 1.4 kW
  • zona dreapta fata cu dimensiuni de 210 mm si putere de 2.2 kW

Fiecare arzator dispune de 17 trepte de putere (9 trepte principale si 8 intermediare), de senzori pentru detectarea automata a vaselor si are mai multe sisteme de siguranta care pot bloca accesul copiilor la meniu sau o pot deconecta automat in cazul supraincalzirii.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de plite si cuptoare

Bosch PUE611BB2E

Afisaj electronic frontal

Panoul de control este situat in partea centrala si contine mai multe butoane cu touch pentru selectarea zonei de gatit, a puterii acestuia sau activarea functiilor suplimentare. Aceste functii sunt Power Booster care permite gatirea rapida a alimentelor pe plita si temporizatorul care permite programarea timpului de preparare sau setarea ceasului cu alarma de bucatarie. 

Puncte tari

+ design elegant fara rama

+ afisaj electronic central

+ zone de gatit cu putere mare

+ functii de siguranta

+ timer cu deconectare zona de gatit

+ control electronic al puterii in 17 trepte

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Bosch PUE611BB2E este o plita incorporabila eleganta, cu un design minimalist si functii si optiuni moderne. Cele 4 zone de gatit, afisajul electronic si garantia extinsa de 5 ani sunt alte avantaje ale acestei plite vitroceramice produse de Bosch.

Manual Bosch PUE611BB2E