Philips Perfect Care PSG8040/60, Statie de calcat, 2700 W, 8 bar, 170 g/min – Pareri si Review

▷ Review: Philips Perfect Care PSG8040/60 - 2700 W, 8 bar, 1.8 litri - Pareri
Philips Perfect Care PSG8040/60

Product Name: Philips Perfect Care PSG8040/60

Product Description: Philips Perfect Care PSG8040/60 este o statie de calcat cu putere de 2700 W si presiune maxima de 8 bar. Statia dispune de un rezervor detasabil de apa de 1.8 litri si utilizeaza mai multe tehnologii moderne precum OptimalTEMP.

Brand: Philips

 • Manevrabilitate
  (4.8)
 • Putere si presiune
  (4.9)
 • Tehnologii si functii
  (4.9)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.8

Sumar

Philips Perfect Care PSG8040/60 este o statie de calcat incadrata in clasa premium care are o presiune ridicata si un jet puternic de abur. Talpa Steam Glide Elite, tehnologiile moderne si functiile utile fac din aceasta statie de calcat produsa de Philips o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mari. 

Pros

+ fier cu greutate redusa;

+ rezervor detasabil;

+ presiune de pana la 8 bar;

+ jet puternic de abur;

+ talpa cu alunecare facila;

+ tehnologii si functii moderne.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– greutatea depaseste 5 Kg.

Statiile de calcat dispun de generatoare puternice de abur, care genereaza o presiune ridicata necesara pentru indepartarea facila a cutelor. Daca modelele incadrata in gama entry-level nu dispun de o presiune foarte mare, cele din clasa premium pot atinge 8 bar. In plus, aceste modele dispun si de tehnologii de ultima generatie, care protejeaza tesaturile si nu mai necesita schimbarea setarilor in functie de acestea. Philips Perfect Care PSG8040/60 este o astfel de statie de calcat premium, iar in randurile urmatoare va vom prezenta principalele specificatii ale acestui model. 

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Statii De Calcat

Statie de calcat Philips Perfect Care PSG8040/60

Philips Perfect Care PSG8040/60- statie de calcat din gama 2021

Statia de calcat Philips Perfect Care PSG8040/60 are o baza alba cu forma ovala si cu insertii aurii. Rezervorul transparent are un volum de 1.8 litri si este detasabil, putand sa fie alimentat direct la robinet. Cablul de alimentare si furtunul de abur au aproximativ aceeasi lungime (1.7 metri) si se depoziteaza in locasul special situat in partea inferioara a statiei.

Fierul statiei se poate bloca pe baza, pentru a evita accidentele din timpul transportului la spatiul de depozitare. Acest model are dimensiuni de 32.7 x 56.7 x 35 cm si o greutate de 5.3 Kg, din care fierul de calcat are o greutate de doar 0.8 Kg. Alte statii de calcat produse de Philips care sunt incadrate in clasa premium sunt: PHILIPS PerfectCare PSG9050/20, Philips PerfectCare 8000 PSG8130/80 sau Philips Perfect Care 7000 (PSG7140/70).

Presiune ridicata a aburului

Philips Perfect Care PSG8040/60 are o putere de 2700 W care permite generarea unei presiuni de pana la 8 bar in doar 2 minute de la pornire. Debitul de abur continuu este de 170 g/min, iar jetul de abur de 600 g/min este potrivit pentru hainele mai groase sau pentru cutele dificile. Talpa fierului Steam Glide Elite asigura o alunecare facila, dar este si rezistenta la zgarieturi. In plus, distributia orificiilor asigura dispersia uniforma a aburlui pe toata suprafata talpii. 

=>Vedeti si: Top 5 Statii de Calcat Philips

Philips Perfect Care PSG8040/60

Tehnologie OptimalTEMP

Fiind un model incadrat in clasa premium, aceasta statie utilizeaza cele mai noi tehnologii dezvoltate de Philips, dintre care cea mai importanta este OptimalTEMP. Aceasta tehnologie permite calcarea hainelor fara modificarea setarilor in functie de tipul tesaturii, protejandu-le de arsuri. O alta tehnologie moderne este DynamiQ care porneste aburul aunci cand detecteaza miscarea fierului de calcat.

Statia este protejata de depunerile de calcar de sistemul Easy De-Calc, iar in cazul in care fierul este lasat nesupravegheat, statia se inchide automat. Functia de calcare pe verticala este utila atunci cand doriti sa indepartati

Puncte tari

+ fier cu greutate redusa;

+ rezervor detasabil;

+ presiune de pana la 8 bar;

+ jet puternic de abur;

+ talpa cu alunecare facila;

+ tehnologii si functii moderne.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– greutatea depaseste 5 Kg.

Concluzii

In concluzie, Philips Perfect Care PSG8040/60 este o statie de calcat incadrata in clasa premium care are o presiune ridicata si un jet puternic de abur. Talpa Steam Glide Elite, tehnologiile moderne si functiile utile fac din aceasta statie de calcat produsa de Philips o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mari.