PHILIPS PerfectCare PSG9050/20, Statie de calcat, 3100 W, 1.8 litri – Pareri si Review

▷ [Review] ◁: PHILIPS PerfectCare PSG9050/20 - 3100 W, 9 bar, 1.8 litri
PHILIPS PerfectCare PSG9050/20

Product Name: PHILIPS PerfectCare PSG9050/20

Product Description: PHILIPS PerfectCare PSG9050/20 este o statie de calcat cu putere de 3100 W si presiune de 9 bar. Statia are un rezervor de 1.8 litri si utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Philips.

Brand: Philips

 • Manevrabilitate
  (5)
 • Presiune si putere
  (5)
 • Tehnologii si functii
  (5)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.9

Sumar

PHILIPS PerfectCare PSG9050/20 este o statie de calcat premium cu jet puternic si presiune ridicata a aburului. Tehnologiile moderne, talpa cu alunecare facila si functiile utile fac din aceasta statie de calcat produsa de Philips o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mari.

Pros

+ putere de 3100 W;

+ presiune de 9 bar;

+ tehnologie Active Sense cu camera video;

+ fier de calcat cu greutate redusa;

+ talpa SteamGlide Elite cu alunecare facila;

+ garantie extinsa de 1 an;

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– greutate mai mare de 5 Kg;

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Statiile de calcat sunt ideale pentru indepartarea rapida cutelor de pe haine si alte articole. Cele mai performante modele dispun de generatoare puternice care permit dezvoltarea unei presiuni ridicate a aburului, reducand astfel timpul de calcare. In plus, tehnologiile si functiile moderne protejeaza chiar si cele mai delicate tesaturi adaptand temperatura si aburul in functie de tipul materialelor. PHILIPS PerfectCare PSG9050/20 este una din cele mai performante statii de calcat de pe piata iar in cele ce urmeaza va vom prezenta cele mai importante specificatii ale acesteia.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Statii De Calcat

Statie de calcat PHILIPS PerfectCare PSG9050/20

PHILIPS PerfectCare PSG9050/20 – statie de calcat premium

Statia de calcat PHILIPS PerfectCare PSG9050/20 are un design elegant negru cu insertii gold-rose. Statia dispune de un sistem de prindere a fierului pe baza, care asigura transportul in siguranta. Furtunul de alimentare a fierului poate fi pastrat in locasul special situat in partea inferioara a bazei. Fierul de calcat are un maner ergonomic si o greutate de doar 0.97 Kg, fiind usor de manevrat fara sa puna presiune pe incheietura mainii. Statia are dimensiuni de 22.9 x 28.8 x 49.3 cm si o greutate destul de mare 5.5 Kg. Alte statii de calcat cu specificatii bune sunt: Philips PerfectCare 8000 PSG8130/80, Tefal Express Protect SV9201E0 sau Tefal Express Protect SV9202E0.

Putere si presiune ridicate

PHILIPS PerfectCare PSG9050/20 are o putere de 3100 W care permite generarea unei presiuni maxime de 9 bar, aceste valori fiind unele dintre cele mai mari de pe piata. Debitul de abur continuu este de 180 g/min, iar pentru cutele dificile sau hainele mai groase aveti la dispozitie un jet de abur de 750 g/min. Rezervorul de apa este detasabil si are un volum de 1.8 litri, asigurand o autonomie mare cu o singura umplere. Fierul statiei are o talpa SteamGlide Elite cu baza din otel inoxidabil si invelis din 6 straturi de titan. Aceste invelis asigura o alunecare facila pe toate tipurile de tesaturi dar si o rezistenta excelenta la zgarieturi. Statia are un sistemd e racire rapida si nu va produce arsuri pe niciun tip de material atunci cand este lasata nesupravegheata.

=>Vedeti si: Top 5 Statii de Calcat Philips

PHILIPS PerfectCare PSG9050/20

Tehnologie Active Sense

Fiind o statie de calcat premium, acest model utilizeaza mai multe tehnologii de ultima generatie dezvoltate de Philips. Una dintre aceste tehnologii este Active Sense care utilizeaza o camera video si inteligenta artificiala pentru a a regla automat temperatura si cantitatea de abur in functie de tipul tesaturii calcate. Alte tehnologii moderne sunt DinamiQ (utilizeaza un senzor inteligent care detecteaza miscarea si asigura un abur puternic cand fierul se misca) sau cea de atenuare a zgomtului aburului. F

Functiile disponibile permit calcarea pe verticala sau oprirea automata atunci cand nu este utilizata. Sistemul Easy-de-Calc are un colector care trebuie golit atunci cand sunteti instiintati de un indicator luminos si un semnal sonor. Prin inregistrarea produsului pe site-ul Philips veti putea beneficia de o garantie suplimentara de un an.

Puncte tari

+ putere de 3100 W;

+ presiune de 9 bar;

+ tehnologie Active Sense cu camera video;

+ fier de calcat cu greutate redusa;

+ talpa SteamGlide Elite cu alunecare facila;

+ garantie extinsa de 1 an;

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– greutate mai mare de 5 Kg;

Concluzii

In concluzie, PHILIPS PerfectCare PSG9050/20 este o statie de calcat premium cu jet puternic si presiune ridicata a aburului. Tehnologiile moderne, talpa cu alunecare facila si functiile utile fac din aceasta statie de calcat produsa de Philips o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mari.