Statie de calcat Philips PerfectCare Elite GC9635/20 review

Philips PerfectCare Elite GC9635/20
  • Putere
    (5)
  • Presiune
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.7

Sumar

Philips PerfectCare Elite GC9635/20 este o statie de calcat moderna cu o putere excelenta si o presiune ridicata a aburului. Recipientul de apa cu capacitate mare, manevrabilitatea buna si tehnologiile moderne sunt alte avantaje ale acestei statii de calcat premium produse de Philips. 

Calcarea hainelor este o activitate obositoare care poate fi usurata prin achizitionarea unei statii de calcat performante. O astfel de statie are un fier cu o greutate redusa care poate fi manevrat usor pe diferite tipuri de tesaturi si o presiune ridicata a aburului de pana la 7-8 bar care inlatura si cele mai dificile cute de pe camasi, costume sau perdele. In plus, rezervorul de apa are un volum generos care permite calcarea unei cantitati mari de haine cu o singura alimentare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o statie de calcat cu specificatii tehnice excelente care este produsa de Philips.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune statii de calcat

Steatie de calcat Philips PerfectCare Elite GC9635/20

Statie de calcat premium

Philips PerfectCare Elite GC9635/20 este o statie de calcat cu un design modern albastru alb si recipient de apa transparent. Fierul statiei are un maner ergonomic care permite o utilizare facila, fara ca mana sa oboseasca. Statia are un sistem de blocare care asigura transportarea in siguranta iar cablul de abur poate fi depozitat intr-un locas special pe una din laterale. Acest model are dimensiuni de 18 x 23.3 x 28.5 cm si o greutate de 0.8 Kg iar recipientul este detasabil si are o capacitate generoasa de 1.8 litri. 

Presiune maxima de 7.5 bar

Philips PerfectCare Elite GC9635/20 are o putere de 2700 W si este capabila sa dezvolte o presiune maxima de 7.5 bar cu ajutorul careia veti putea sa eliminati si cutele de pe diferite tipuri de tesaturi. In plus, exista si un debit de abur de 520g/min care va indeparta rapid cutele dificile chiar si de pe tesaturile mai groase. Pentru economisirea energiei, puteti utiliza modul Eco care utilizeaza o cantitate mai redusa de abur potrivita pentru articolele cu mai putine cute. 

=>Vedeti si: Top 5 Statii de Calcat Philips

Philips PerfectCare Elite GC9635/20

Talpa cu alunecare usoara

Talpa din otel inoxidabil T-Ionic Glide este cea mai performanta talpa produsa de Philips, care asigura atat o alunecare facila cat si o distributie eficienta a aburului pe intreaga suprafata. In plus, talpa este rezistenta la zgarieturi si poate fi lasata pe masa de calcat in siguranta datorita tehnologiei OptimalTemp. Aceasta tehnologie permite calcarea diferitelor tipuri de tesaturi precum lana, bumbac sau matase fara reglarea temperaturii in prealabil. Alte functii utile sunt calcarea pe verticala, oprirea automata in cazul neutilizarii timp de cateva minute sau curatarea si detartrarea automata cu ajutorul functiei Easy De-Calc Plus.  

Puncte tari

+ putere de 2700 W

+ presiune maxima de 7.5 bar

+ recipient cu capacitate de 1.8 litri

+ talpa cu alunecare usoara

+ jet puternic de abur

+ calcare pe verticala

+ tehnologie OptimalTemp

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Philips PerfectCare Elite GC9635/20 este o statie de calcat moderna cu o putere excelenta si o presiune ridicata a aburului. Recipientul de apa cu capacitate mare, manevrabilitatea buna si tehnologiile moderne sunt alte avantaje ale acestei statii de calcat premium produse de Philips.