Statie de calcat Rowenta Compact Steam Extreme DG7521F0 review

Rowenta Compact Steam Extreme DG7521F0
  • Putere
    (4.4)
  • Presiune
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.5

Sumar

Rowenta Compact Steam Extreme DG7521F0 este o statie de calcat moderna cu un design compact si un jet puternic de abur. Talpa rezistenta la zgarieturi, functia Eco si raportul bun intre calitate si pret sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei statii de calcat produse de Rowenta. 

Statiile de calcat rufe sunt aparate electrocasnice care utilizeaza presiunea ridicata a aburului pentru indepartarea rapida a cutelor de pe haine, perdele sau lenjerii. In comparatie cu un fier de calcat, o statie se manevreaza mai usor datorita greutatii mai reduse a fierului si are o autonomie mai mare datorita rezervoului mai voluminos. In plus, presiunea ridicata si jetul de abur pot indeparta si cele mai dificile cute. In cele ce urmeaza va vom prezenta o statie de calcat cu specificatii tehnice bune care este produsa de compania germana Rowenta.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune statii de calcat

Statie de calcat Rowenta Compact Steam Extreme DG7521F0

Statie de calcat compacta.

Rowenta Compact Steam Extreme DG7521F0 este o statie de calcat moderna cu dimensiuni compacte si un design interesant alb-turcoaz. Fierul de calcat are un maner ergonomic care permite manevrarea facila si un cablu de presiune de 1.7 metri care permite calcarea hainelor pe ambele parti ale mesei de calcat. Rezervorul de apa are un volum de 1.2 litri, insa din pacate este fix, astfel ca va trebui sa folositi un vas pentru alimentare. In partea din fata exista un sistem de blocare a fierului care permite transportarea in siguranta chiar si cu o singura mana. 

Presiune de pana la 5.5 bar

Rowenta Compact Steam Extreme DG7521F0 are o putere de 2200 W si poate emite o presiune maxima de 5.5 bar cu ajutorul careia veti putea sa calcati mult mai rapid un numar mare de camasi, bluze sau pantaloni. Debitul continuu de abur este de 100 g/min iar jetul de 280 g/min va putea fi utilizat pentru eliminarea cutelor adanci de pe tesaturile mai groase.  Statia necesita 2 minute de incalzire dupa pornire iar in cazul in care nu este utilizata o anumita perioada de timp se va opri automat. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la fiare si statii de calcat

Rowenta Compact Steam Extreme DG7521F0

Talpa cu alunecare usoara

Talpa Microsteam400 3De foloseste o tehnologie brevetata de Rowenta care utilizeaza 400 de micro-orificii pentru distribuirea eficienta a aburului in tesatura. In plus, talpa din otel inoxidabil are finisare cu laser care asigura o alunecare usoara pe diferite tipuri de tesaturi dar si o rezistenta excelenta la zgarieturi. Aceasta model permite si calcarea pe verticala a perdelelor,  draperiilor sau a unor haine din materiale delicate. Pentru asigurarea bunei functionari a statiei va trebui sa o curatati periodic de calcar folosind functia anti-calcar.  

Puncte tari

+ design compact

+ putere de 2200 W

+ jet de abur de 280 g/min

+ panou de control intuitiv

+ oprire automata

+ calcare verticala

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– rezervorul nu este detasabil

Concluzii

In concluzie, Rowenta Compact Steam Extreme DG7521F0 este o statie de calcat moderna cu un design compact si un jet puternic de abur. Talpa rezistenta la zgarieturi, functia Eco si raportul bun intre calitate si pret sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei statii de calcat produse de Rowenta. 

Manual Rowenta Compact Steam Extreme DG7521F0