Statie de calcat Philips PerfectCare Pure GC7640 review

  • Eficienta
    (5)
  • Tehnologie
    (5)
  • Pret
    (4.5)
4.8

Sumar

Philips PerfectCare Pure GC7640 este o statie de calcat care va ofera performante ridicate utilizand ultimele tehnologii Philips la un pret rezonabil

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Statia de calcat GC7640 face parte din familia PerfectCare Pure care grupeaza modelele de mijloc de gama de la Philips. PerfectCare Pure GC7640 beneficiaza de tehnologia Optimal Temp care regleaza automat temperatura statiei de calcat si debitul de abur.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune statii de calcat

Statie-de-calcat-Philips-PerfectCare-Pure-GC7640

Statia Philips PerfectCare Pure GC7640 este o statie compacta, putand fi folosita in doar 2 minute. Calcatul este facilitat de presiunea de 5.3 bari si de debitul de abur de 120 g/min care va patrunde in fibrele materialelor indepartand usor orice cuta. Debitul poate fi crescut la 260 g/min pentru indepartarea cutelor din materiale dificile de calcat. Rezervorul de 1.5 litri va da o autonomie ridicata, dar poate fi umplut si in timpul utilizarii fara sa inchideti statia.

Philips PerfectCare Pure GC7640 este echipat cu talpa T-ionic Glide, una din cele mai performante din gama Philips, care asigura o alunecare usoara si este rezistenta la zgarieturi. Cordonul de alimentare cu abur se roteste 180 de grade pentru o manevrabilitate mai usoara iar punctele de eliberare a aburului din varful fierului permit calcarea in zonele greu accesibile. Jetul de abur vertical va permite sa eliminati cutele de pe perdele sau hainele agatate pe umerase.

=>Vedeti si: Top 5 Statii de Calcat Philips

Tehnologia Optimal Temp permite statiei GC7640 netezirea tuturor materialelor, chiar si a celor mai fragile (matase, casmir, etc.) fara sa umblati la setari. Statia seteaza temperatura si debitul de aburi in functie de tipul de material. Astfel talpa fierului nu va fi foarte fierbinte iar indepartarea cutelor se va face prin reglarea debitului de aburi.

Philips-PerfectCare-Pure-GC7640

Statia Philips PerfectCare Pure GC7640 este foarte usor de flosit avand un singur buton de pornire/oprire si unul pentru functia Eco care va va ajuta sa economisiti 30% din consumul de energie electrica. De asemenea ledurile va avertizeaza cand statia poate fi folosita sau cand rezervorul este gol.

Statia Philips PerfectCare este protejata de depunerile de calcar prin utilizarea unor cartuse de tipul PureVap GC004 /00, care trebuie inlocuite o data la 3 luni (un led va va indica cand trebuie sa faceti acest lucru). Costu unui cartus este de aproximativ 30 de lei. De asemenea, puteti folosi apa demineralizata pentru a avita folosirea cartuselor anti calcar.

Statia se va inchide automat dupa 5 minute daca nu este folosita iar sistemul de blocare Carry loc, va bloca partea frontala pentru a permite caderile accidentale si pentru a asigura un transport usor. Cablul de abur se poate introduce intr-un dispozitiv care ocoleste rezervorul statiei iar cel de alimentare se ataseaza usor cu un scai.

In concluzie Philips PerfectCare Pure GC7640 este o statie de calcat care va ofera performante ridicate utilizand ultimele tehnologii Philips la un pret rezonabil.