Statie de calcat Philips PerfectCare Compact Plus GC7920/20 review

? Philips PerfectCare Compact Plus GC7920/20
Philips PerfectCare Compact Plus GC7920 20

Product Name: Philips PerfectCare Compact Plus GC7920/20

Product Description: Philips PerfectCare Compact Plus GC7920/20 este o statie de calcat cu putere de 2400 W si presiune maxima a aburului este de 6.5 bar.

Brand: Philips

  • Presiune si putere
    (4.7)
  • Sisteme si tehnologii
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

Philips PerfectCare Compact Plus GC7920/20 este o statie de calcat cu dimensiuni compacte si un generator puternic de abur. Talpa cu alunecare usoara, tehnologia OptimalTEMP si detartrarea facila sunt alte atuuri ale acestei statii de calcat rufe produsa de Philips.

Achizitia unei statii de calcat poate sa reduca considerabil timpul periodic pe care il alocati calcarii hanelor sau lenjeriilor. O astfel de statie dispune de un boiler care genereaza un abur cu o presiune ridicata pentru eliminarea rapida a cutele chiar si din tesaturile mai groase. In plus, datorita greutatii mai reduse a fierului, calcarea hainelor va necesita mai putin efort iar volumul mai mare al rezervorului de apa va permite calcarea unei cantitati mai mari de haine cu o singura alimentare. In continuare va vom prezenta o statie de calcat de generatie noua care este produsa de Philips.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Statii De Calcat

Philips PerfectCare Compact Plus GC7920/20

Statie de calcat compacta

Philips PerfectCare Compact Plus GC7920/20 este o statie de calcat cu design modern alb-turcoaz si recipient de apa din plastic transparent. Fierul statiei are un maner ergonomic care asigura o utilizare confortabila iar sistemul de prindere al acestuia permite transportarea si depozitarea statiei in siguranta. Cablul de alimentare are o lungime de 1.65 metri iar furtunul care face legatura intre fier si statie are o lungime de 1.6 metri, astfel ca va veti putea misca cu usurinta in jurul mesei de calcat. Aceasta statie are dimensiuni compacte de 20 x 23.3 x 37.1 cm si o greutate de 2.8 Kg din care fierul are o greutate de 1.3 Kg.

Debit puternic de abur

Philips PerfectCare Compact Plus GC7920/20 are o putere de 2400 W care ii permite generatorului de abur Pro Velocity sa produca un abur fierbinte in aproximativ 2 minute de la pornire. Presiunea maxima a aburului este de 6.5 bar iar jetul continuu de abur poate fi de cel mult 120 g/min. Pentru cutele adanci si tesaturile mai groase aveti la dispozitie un jet puternic de abur de pana la 430 g/min. In plus, gratie tehnologiei OptimalTEMP nu este necesara nicio setare de temperatura, utilizarea fiind sigura chiar si pe cele mai delictate tesaturi.

=>Vedeti si: Top 5 Statii de Calcat Philips

Philips PerfectCare Compact Plus GC7920/20

Talpa neteda si rezistenta

Talpa Steam Glide are o alunecare rapida, este antiaderenta si rezistenta la zgarieturi iar datorita distributiei inteligenta a orificiilor, aburul este distribuit uniform pe toata suprafata acesteia. Rezervorul de apa de 1.5 litri este detasabil si se poate alimenta chiar si in timpul utilizarii. In cazul in care nu veti utiliza statia o anumita perioada de timp aceasta se va opri automat, economisind energie si eliminand riscul unor accidente. Sistemul Smart Calc Clean va instiinteaza cand trebuie sa curatati fierul de calcat, in pachet existand si un recipient pentru indepartarea facila a calcarului.

Puncte tari

+ design modern

+ putere de 2400 W

+ jet puternic de abur

+ tenologie Optimal TEMP

+ talpa Steam Glide cu alunecare facila

+ recipient pentru decalcifiere

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Philips PerfectCare Compact Plus GC7920/20 este o statie de calcat cu dimensiuni compacte si un generator puternic de abur. Talpa cu alunecare usoara, tehnologia OptimalTEMP si detartrarea facila sunt alte atuuri ale acestei statii de calcat rufe produsa de Philips.

Manual de utilizare Philips PerfectCare Compact Plus GC7920/20

Tags: