▷Review: PHILIPS PerfectCare PSG7130/20, Statie de calcat, 2100 W, 8 bar, 1.7 litri – Pareri

▷Philips PSG7130/20 Statie de Calcat ⭐ Review si Pareri
Statie de calcat Philips PSG7130/20

Product Name: Philips PSG7130/20

Product Description: Philips PSG7130/20 este o statie de calcat cu putere de 2100 W si presiune maxima de 8 bar. Statia dispune de un fier cu talpa SteamGlide Elite si utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Philips.

Brand: Philips

 • Manevrabilitate
  (4.7)
 • Putere si presiune
  (4.6)
 • Tehnologii si functii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.6

Sumar

Philips PSG7130/20 este o statie de calcat cu design modern si presiune ridicata a aburului. Functiile utile, tehnologia OptiamTEMP si talpa cu alunecare facila fac din aceasta statie de calcat o alegere excelenta pentru orice familie.

Pros

+ dimensiuni compacte;

+ presiune ridicata a aburului;

+ functii utile;

+ talpa SteamGlide Elite;

+ tehnologie OptimalTEMP.

Cons

– pretul este destul de mare;

– debitul de abur continuu nu este foarte ridicat.

Philips este unul din cei mai importanti producatori de aparate electrocasnice mici la nivel mondial. Cele mai bine reprezentate categorii sunt aspiratoarele si fiarele si statiile de calcat. Cele mai performante statii de calcat produse de Philips dispun de generatoare puternice de abur care permit indepartarea facila a cutelor. In plus, tehnologiile moderne dezvoltate de Philips protejeaza tesaturile si usureaza activitatea de calcare a hainelor. Philips PSG7130/20 este o astfel de statie de calcat performanta, iar in continuare vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Statii De Calcat

Statie de calcat Philips PSG7130/20

PSG7130/20 design si dimensiuni

Statia de calcat are Philips PSG7130/20 are o baza ovala, din plastic albastru cu finisaje elegante. In partea inferioara a bazei exista un sistem de depozitare a furtunului de abur. Fierul are un maner ergonomic si se prinde de baza, printr-un sistem de transport in siguranta. Cablul de alimentare si furtunul au aproximativ aceeasi lungime (1.7 metri) si permit manevrearea facila a fierului in jurul mesei de calcat.

Dimensiunile statiei sunt de 24 x 27.5 x 42 cm iar greutatea este de 5.3 Kg. Alte statii de calcat performante pe care le-am analizat sunt: PHILIPS PerfectCare PSG9050/20 sau Philips PerfectCare 8000 PSG8130/80.

Putere, presiune si volum

Statie Philips PSG7130/20

Philips PSG7130/20 are o putere de 2100 W care permite boilerului sa genereze o presiune maxima de 8 bari. Cu ajutorul acestei presiuni, veti reusi sa calcati o cantitate mai mare de haine intr-un timp mai scurt. Debitul continuu de abur este de 120 g/min iar pentru tesaturile mai groase sau cutele mai adanci, aveti la dispozitie un jet de abur de 600g/min. Rezervorul are un volum de 1.8 litri si este detasabil, putand fi alimentat foarte usor direct in chiuveta.

Fier si functii

=>Vedeti si: Top 5 Statii de Calcat Philips

Philips PSG7130/20

Fierul de calcat are o talpa SteamGlide Elite, cu baza din otel inoxidabil, care este rezistenta la zgarieturi, dar are si o alunecare facila pe toate tipurile de suprafete. Mai mult, greatie orificiilor amplasate uniform, fierul dsitribuie abur pe toata suprafata talii. Acest model are mai multe functii precum inchidere automata in cazul neutilizarii sau calcarea pe verticala. Recipientul de colectare al calcarului trebuie golit de fiecare data cand sistemul Easy De-Calc Plus va atentioneaza printr-un semnal luminos.

Tehnologii si garantie

Acest model utilizeaza cele mai noi tehnologii dezvoltate de Philips precum:

 • OptimalTEMP – fierul poate fi utilizat pe toate tipurile de tesaturi fara schimbarea setarilor;
 • DynamiQ – fierul degaja automat abur atunci cand este miscat.

Aceasta statie de calcat beneficiaza de garantia standard, de 24 de luni.

Puncte tari

+ dimensiuni compacte;

+ presiune ridicata a aburului;

+ functii utile;

+ talpa SteamGlide Elite;

+ tehnologie OptimalTEMP;

Puncte slabe

– pretul este destul de mare;

– debitul de abur continuu nu este foarte ridicat.

Concluzii

In concluzie, Philips PSG7130/20 este o statie de calcat cu design modern si presiune ridicata a aburului. Functiile utile, tehnologia OptiamTEMP si talpa cu alunecare facila fac din aceasta statie de calcat o alegere excelenta pentru orice familie.

button-3