Statie de calcat Tefal Express Compact GV7093 review

Tefal Express Compact GV7093
  • Putere
    (4.6)
  • Manevrabilitate
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.6

Sumar

Tefal Express Compact GV7093 este o statie de calcat puternica si cu dimensiuni compacte. Talpa cu alunecare facila, manevrabilitatea excelenta si raportul bun intre calitate si pret sunt argumente solide in favoarea achizitionarii acestei statii de calcat produse de Tefal.

Calcatul hainelor este o activitate care necesita destul de mult timp mai ales daca purtati zilnic tinute elegante. Indepartarea cutelor si netezirea hainelor poate insa sa fie facuta mult mai rapid cu ajutorul unei statii de calcat. Aceste aparate utilizeaza o presiunea mare a aburului care indeparteaza usor chiar si cele mai dificile cute. In plus, fierul de calcat este mult mai usor in comparatie cu unul clasic, fiind astfel mai usor de manevrat. In continuare va vom prezenta o statie de calcat produsa de Tefel care are recenzii foarte bune de la clienti.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune statii de calcat

Statie de calcat Tefal Express Compact GV7093

Statie de calcat compacta

Tefal Express Compact GV7093 este o statie de calcat cu dimensiuni compacte si un design modern alb-mov. Statia are un rezervor de apa detasabil cu volum de 1.6 litri si un fier de calcat usor cu maner ergonomic. Cablul care face legatura intre fier si rezervor are o lungime de 1.8 metri, permitand manevrarea facila pe ambele parti ale mesei de calcat. Dimensiunile compacte permit depozitarea in spatii cu dimensiuni mai mici iar sistemul de blocare permite transportul statiei in siguranta.

Putere de 2200 W

Tefal Express Compact GV7093 are o putere de 2200 W care asigura o presiune maxima a aburului de pana la 6.5 bari care va indeparta rapid chiar si cutele de pe hainele mai groase. Pentru cutele dificile aveti la dispozitie si un jet de abur cu un debit de 100 g/min care va patrunde in profunzimea tesaturilor. Dupa pornire si alimentarea rezervorului cu apa nu trebuie sa asteptati decat 2 minute pana veti putea folosi statia.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la fiare si statii de calcat

Tefal Express Compact GV7093

Talpa ceramica cu alunecare usoara

Talpa ceramica a fierului are o alunecare foarte usoara datorita tehnologiei Durilium iar distributia orificiilor permite calcarea facila chiar si in intre nasturi sau langa fiermoare. Panoul de control contine un buton rotativ pentru selectarea tipului tesaturii, un buton pentru pornire/oprire si trei leduri care indica necesitatea alimentarii cu apa sau a curatarii de calcar. Statia dispune de un sistem de curatare integrat care impiedica depunerea calcarului pe care va trebuie sa il curatati periodic.

Puncte tari

+ design modern

+ dimensiuni compacte

+ sistem de siguranta pentru transport

+ rezervor detasabil

+ presiune de 6.5 bari

+ jet de abur puternic

+ talpa cu alunecare usoara

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– nu exista un sistem antipicurare

Concluzii

In concluzie, Tefal Express Compact GV7093 este o statie de calcat puternica si cu dimensiuni compacte. Talpa cu alunecare facila, manevrabilitatea excelenta si raportul bun intre calitate si pret sunt argumente solide in favoarea achizitionarii acestei statii de calcat produse de Tefal.