Uscator de rufe Bosch WTWH761BY review

Bosch WTWH761BY
Uscator de rufe Bosch WTWH761BY

Product Name: Bosch WTWH761BY

Product Description: Bosch WTWH761BY este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are o capacitate de incarcare de 9 Kg de rufe, o eficienta energetica incadrata in clasa A++ si 13 cicluri de uscare.

Brand: Bosch

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Programe si tehnologii
    (4.9)
  • Calitate/Pret
    (4.2)
4.5

Sumar

Bosch WTWH761BY este un uscator performant cu condensare care are un consum redus de energie si o eficienta foarte buna la condensare. Gama variata de programe, garantia extinsa de 5 ani si tehnnologiile moderne fac din acest uscator de rufe o alegere excelenta pentru familiile cu venituri peste medie. 

Aparatele electrocasnice germane au o notorietate foarte buna in principal datorita calitatii si fiabilitatii foarte bune. Aceste aparate au designuri moderne, o eficienta energetica buna si utilizeaza tehnologii inovatoare care le imbunatatesc performantele. Preturile aparatelor frigorifice, masinilor de spalat sau uscatoarelor de rufe produse de companiile germane sunt in general mari, insa au o durata de viata lunga care poate sa depaseasca 10 ani. Un astfel de aparat electrocasnic produs de Bosch este si uscatorul automat de rufe a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Bosch WTWH761BY

Uscator modern de rufe

Bosch WTWH761BY este un uscator de rufe cu condensare si design elegant dominat de hubloul cu rama argintie si sticla transparenta. Deschiderea hubloului este cea clasica, spre dreapta, iar diametrul larg permite incarcare usoara a rufelor umede mai voluminoase. Uscatorul are un tambur din inox cu o structura speciala care protejeaza rufele iar paletele softDesign asigura distributia uniforma a caldurii pentru uscarea mai rapida a rufelor. Dimensiunile uscatorului sunt de 59.7 x 59.8 x 84.2 cm iar capacitatea de incarcare este de 9 Kg, fiind un model potrivit pentru familiile formante din 3-4 persoane. 

Eficienta energetica A++

Bosch WTWH761BY are un consum anual estimativ de energie de 243 kWh care este incadrat in clasa de eficienta A++, costul lunar de utilizare fiind de cel mult 13.5 lei. Eficienta la condensare este incadrata in clasa maxima A, un program standard cu rufe din bumbac avand o eficienta de condesare medie de 91%. Designul antivibratie asigura o stabilitate sporita si un nivel destul de redus al zgomotului, valoarea de 64 dB fiind mai scazuta in comparatie cu cea a altor modele mai vechi. 

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Bosch WTWH761BY

 13 cicluri de uscare

Panoul de control are un buton rotativ metalic pentru pornire/oprire si selectarea programului de uscare si un display digital mare cu afisaj alb-rosu care este incadrat de butoane tactile pentru activarea unor functii sau modificarea unor optiuni. Programele de uscare includ optiuni pentru anumite tipuri de tesaturi (bumbac, sintetice, lana), de haine (camasi, echipament sportiv, hainele bebelusilor) dar si pentru prosoape, pilote sau perne. Durata unui ciclu standard pentru bumbac cu incarcatura completa este de 162 min iar pentru incarcatura partiala timpul de uscare scade la 104 minute. 

Tehnologie Home Connect

Fiind un model premium acest uscator utilizeaza mai multe tehnologii moderne dintre care cea mai importanta este Home Connect Control care permite controlarea acestuia prin intermediul unei aplicatii instalate pe smartphone sau tableta. Alte sisteme si tehnologii utile sunt Self Cleaning Condenser care asigura curatarea automata sau AutoDry Technology care detecteaza automat umiditatea rufelor. Dintre optiunile suplimentare amintim blocarea accesului copiilor la meniu, programarea intarziata intr-un interval de 24 de ore si antisifonarea 60 sau 120 de minute dupa finalizarea programului. Confirmarea fiabilitatii acestui uscator este data si de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator. 

Puncte tari

+ design actual

+ display digital mare

+ capacitate mare de incarcare

+ eficienta energetica A++

+ cicluri diverse de spalare

+ sisteme si tehnologii moderne

+ functii utile

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzie

In concluzie, Bosch WTWH761BY este un uscator performant cu condensare care are un consum redus de energie si o eficienta foarte buna la condensare. Gama variata de programe, garantia extinsa de 5 ani si tehnnologiile moderne fac din acest uscator de rufe o alegere excelenta pentru familiile cu venituri peste medie. 

Manual de utilizare Bosch WTWH761BY