Uscator de rufe Candy Smart Pro CSO4 H7A1DE-S pareri si review

? Candy Smart Pro CSO4 H7A1DE-S - slim, 7 Kg, pompa de caldura, Clasa A+, Wi-Fi, 67 dB
Uscator de rufe Candy Smart Pro CSO4 H7A1DE-S

Product Name: Candy Smart Pro CSO4 H7A1DE-S

Product Description: Candy Smart Pro CSO4 H7A1DE-S este un uscator de rufe cu pompa de caldura, dimensiuni compacte si capacitate de incarcare de 7 Kg. Uscatorul are o eficienta energetica incadrata in clasa A+ si dispune de 14 programe de uscare si de conexiune Wi-Fi.

Brand: Candy

  • Eficienta energetica
    (4)
  • Programe si tehnologii
    (4.9)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.5

Sumar

Candy Smart Pro CSO4 H7A1DE-S este un uscator de rufe slim cu pompa de caldura care are o gama variata de programe si un nivel rezonabil al zgomotului. Conectivitatea Wi-Fi, functiile si optiunile suplimentare si pretul redus din aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestui uscator automat de rufe din portofoliul Candy. 

Pros

+ dimensiuni compacte

+ panou de control intuitiv

+ gama variata de programe

+ conexiune Wi-Fi si Bluetooth

+ functii si optiuni utile

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– eficienta energetica doar A+

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Uscatoarele automate de rufe ofera o metoda rapida de uscare a hainelor, fiind preferate de familiile care nu dispun de un spatiu interior dedicat. Un uscator automat de rufe are dimensiuni si capacitate de incarcare similare cu cele ale unei masini de spalat rufe, existand si modele slim care se pot instala intr-un spatiu mai ingust. Cele mai importante aspecte de care va trebui sa tineti cont atunci cand doriti sa achizitinati un uscator de rufe sunt eficienta energetica, gama de programe de uscare, functiile si optiunile suplimentare si nivelul zgomotului. In cele ce urmeaza va vom prezenta un uscator automat de rufe produs de Candy care are rezenzii bune de la clientii care l-au achizitionat. 

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Candy Smart Pro CSO4 H7A1DE-S

Uscator de rufe slim

Uscatorul de rufe Candy Smart Pro CSO4 H7A1DE-S are un design clasic de culoare alba cu hublou mare si panou de control digital in partea superioara. Hubloul are directia de deschidere clasica, spre stanga, iar pe partea interioara este montat un rezervor Easy Case care asigura colectarea apei rezultate in timpul procesului de uscare. Desi are dimensiuni compacte (60 x 46.5 x 85 cm), acest uscator are o capacitate generoasa de incarcare de 7 Kg, instalarea putand sa fie facuta deasupra unei masini de spalat folosind un kit special. 

Clasa A+ de eficienta energetica

Uscarea rufelor se face prin intermediul unei pompe de caldura care are o eficienta energetica incadrata in clasa A+, consumul estimativ anual de 269 kWh avand un cost lunar de cel mult 15 lei. Nivelul zgomotului de functionare are o valoare de 67 dB, putin mai redusa in comparatie cu nivelul zgomotului de centrifugare al unei masini de spalat rufe. Cele doua filtre colecteaza scamele rezultate in urma uscarii, golirea acestora trebuind sa fie facuta periodic pentru a asigura buna functionare a uscatorului.

14 cicluri de uscare

Panoul de control dispune de un display digital cu fundal negru si afisaj rosu in partea centrala sub care se afla 6 butoane pentru diferite functii si optiuni si un selector rotativ in partea dreapta pentru alegerea programului de uscare. Cele 14 cicluri de uscare includ optiuni in functie de tipul articolelor (camasi, jeans, sport), de culoarea acestora (albe sau colorate) sau de tipul tesaturii (lana, sintetice). In plus, aveti la dispozitie si 3 programe rapide cu durata de 30, 45 si 59 de minute dar si un program pentru indepartarea mirosurilor neplacute din hainele putin purtate cu durata de doar 20 de minute. Un alt program util este cel de calcare super usoara care foloseste un anumit nivel de umiditate pentru ca netezirea hainelor sa se faca mult mai rapid. 

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Candy Smart Pro CSO4 H7A1DE-S

Conectivitate Wi-Fi

Facand parte din gama Smart Pro, acest model dispune de conexiune Bluetooth si Wi-Fi care permit controlarea uscatorului prin intermediul aplicatiei Simply Fi. Dintre functiile suplimentare cele mai utile sunt Kilo Detector care ajusteaza automat consumul energetic si timpul de uscare in functie de cantitatea de rufe incarcata sau uscarea intensiva care usuca mai rapid hainele. 

Puncte tari

+ dimensiuni compacte

+ panou de control intuitiv

+ gama variata de programe

+ conexiune Wi-Fi si Bluetooth

+ functii si optiuni utile

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– eficienta energetica doar A+

Concluzii

Concluzionand, Candy Smart Pro CSO4 H7A1DE-S este un uscator de rufe slim cu pompa de caldura care are o gama variata de programe si un nivel rezonabil al zgomotului. Conectivitatea Wi-Fi, functiile si optiunile suplimentare si pretul redus din aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestui uscator automat de rufe din portofoliul Candy.