Uscator de rufe Hotpoint Natis Reload NTM1182SKEU review

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Programe si functii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Hotpoint Natis Reload NTM1182SKEU este un uscator de rufe cu eficienta energetica buna si gama variata de programe. Panoul de control digital, nivelul rezonabil al zgomotului si functiile suplimentare sunt alte avantaje ale acesui uscator produs de Hotpoint.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Achizitia unui uscator automat de rufe poate reprezenta o solutie excelenta  pentru familiile care nu dispun de spatii interioare sau exterioare pentru uscarea rufelor. Consumul energetic al unui astfel de aparat electrocasnic este destul de mare, de aceea este indicata alegerea unui model cu eficienta energetica incadrata in clasele A++ sau A+++. Pe langa eficienta energetica, un uscator automat bun va avea si o gama variata de programe care sa permita uscarea diferitelor tipuri de haine fara sifonarea acestora. In continuare va vom prezenta un uscator de rufe modern care face parte din portofoliul companiei Hotpoint-Ariston.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Hotpoint Natis Reload NTM1182SKEU

Uscator de rufe cu capacitate de 8 Kg

Hotpoint Natis Reload NTM1182SKEU este un uscator automat de rufe cu pompa de caldura care are un design simplu de culoare alba si hublou cu sticla transparenta. Incarcarea rufelor este facilitata de unghiul larg de deschidere a hubloului si de diametrul mare al acestuia. Uscatorul are dimensiuni de 65.5 x 59.5 x 84.9 cm si o capacitate de incarcare de 8 Kg, fiind potrivit pentru familiile care au cel putin 2 copii. 

Eficienta energetica A++

Hotpoint Natis Reload NTM1182SKEU are un motor inverter cu eficienta energetica incadrata in clasa A++, consumul energetic anual estimativ fiind de 234 kWh, un ciclu standard de uscare cu durata de 260 minute avand un consum de 1.88 kWh. In plus, motorul are si un nivel rezonabil al zgomotului de functionare, valoarea de 65 dB fiind comparabila cu a altor modele cu capacitate similara de incarcare. Acest uscator utilizeaza tehnologia Active Care dezvoltata de Hotpoint care reduce formarea scamelor prin controlul temperaturii si al miscarilor tamburului.

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Hotpoint Natis Reload NTM1182SKEU

Gama variata de cicluri de uscare

Panoul de control are un display digital cu afisaj galben care contine si 6 butoane cu touch pentru diferite functii si optiuni suplimentare. Alegerea ciclului de uscare se face prin rotirea din partea centrala, pentru pornire/oprire si pauza existand alte doua butoane in partea dreapta. Acest model dispune de 15 cicluri de uscare pentru diferite tipuri de haine (camasi, blugi) sau tesaturi (bumbac, sintetice, lana sau matase). In plus, aveti la dispozitie programe pentru uscare jucariilor, a hainelor copiilor sau pentru uscarea pilotelor. Alte programe utile sunt cel de improspatarea a hainelor putin purtate cu durata de 20 de minute sau de precalcare care reduce aparitia cutelor. Cele mai utile functii suplimentaresunt finalizarea intarziata a programului de uscare sau de selectarea gradului de uscare a rufelor. 

Puncte tari

+ design modern

+ capacitate de incarcare de 8 Kg

+ eficienta energetica A++

+ 15 programe de uscare

+ functii si optiuni utile

+ nivel rezonabil al zgomotului

Puncte slabe

– pretul este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Hotpoint Natis Reload NTM1182SKEU este un uscator de rufe cu eficienta energetica buna si gama variata de programe. Panoul de control digital, nivelul rezonabil al zgomotului si functiile suplimentare sunt alte avantaje ale acesui uscator produs de Hotpoint.