Uscator de rufe AEG T9DBC68S review

AEG T9DBC68S
Uscator de rufe AEG T9DBC68S

Product Name: AEG T9DBC68S

Product Description: AEG T9DBC68S este un uscator de rufe cu pompa de caldura cu capacitate de 8 Kg, eficienta energetica A+++ si 10 cicluri de uscare.

Brand: AEG

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.7

Sumar

AEG T9DBC68S este un uscator de rufe cu pompa de caldura, design modern si eficienta energetica foarte buna. Panoul de control intuitiv, sistemele si tehnologiile moderne si gama variata de programe sunt alte atuuri ale acestui uscator premium de rufe din portofoliul AEG. 

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Crazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Uscatoarele automate de rufe sunt aparate electrocasnice destinate familiilor care nu dispun de spatii interioare sau exterioare pentru uscarea hainelor. Consumul energetic al uscatoarelor de rufe este insa unul insemnat, de aceea este indicat sa alegeti un model cu eficienta energetica A++ sau A+++. Alte specificatii importante pe langa consumul de energie sunt capacitatea de incarcare, numarul de programe, tehnologiile si functiile disponibile sau nivelul zgomotului de functionare. In cele ce urmeaza va vom prezenta un uscator de rufe cu specificatii tehnice excelente care este produs de compania germana AEG. 

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe AEG T9DBC68S

Uscator de rufe performant

AEG T9DBC68S este un uscator de rufe cu pompa de caldura cu design modern alb, panou de control digital si hublou cu rama argintie. Hubloul are directia de deschidere clasica, spre stanga, insa balamalele sunt reversibile putand fi mutate in functie de amenajarea spatiului de instalare. Diametrul hubloului este suficient de mare pentru incarcarea facila a hainelor, lenjeriilor si perdelelor umede. Uscatorul are 4 picioruse ajustabile si diemensiuni comparabile cu cele ale unei masini de spalat cu incarcare frontala (85 x 59,6 x 63,8 cm). Capacitatea de incarcare a uscatorului este de 4 Kg, suficienta pentru o familie formata din 3-4 persoane. 

Motor cu eficienta energetica excelenta

AEG T9DBC68S  are un motor inverter de generatie noua cu un consum redus de energie si o eficienta la condensare de 91%. Consumul energetic estimativ anual de 177 kWh este incadrat in clasa energetica A+++, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 10 lei. Rezervorul de apa situat in partea stanga are o capacitate de colectare de 5,28 litri, astfel ca nu va trebui sa il goliti prea des. Nivelul zgomotului de 63 dB este unul mai redus in comparatie cu cel al altor modele cu specificatii similare. 

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

AEG T9DBC68S

10 programe de uscare

Panoul de control are un display digital mare cu afisaj rosu si butoane cu touch pentru activarea diferitelor functii si optiuni suplimentare. Butonul rotativ din partea centrala permite selectarea ciclului de spalare din cel 10 optiuni disponibile: bumbac, bumbac eco, matase, sintetice, lana, outdoor sau sport. Durata unui ciclu de uscare standard este de 152 de minute iar acelasi ciclu cu jumatate de incarcatura dureaza 97 de minute. 

Sisteme si tehnologii moderne

Sistemul de filtrare OKOFlow are o eficienta excelenta, este usor de curatat si contribuie la consumul redus de energie al acestui model. In Plus, tehnologia AEG SensiDry asigura extragerea umezelii din haine la temperaturi mult mai reduse, protejand tesaturile si reducand consumul energetic. O alta tehnologie dezvoltata de AEG este 3DScan care detecteaza nivelul umiditatii rufelor si ajusteaza automat timpul de uscare in functie de acesta. Optiunile suplimentare includ blocarea accesului copiilor la meniu sau startul intarziat. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital mare

+ eficienta energetica A+++

+ recipient de colectare cu capacitate mare

+ sistemul eficient de filtrare

+ sisteme si tehnologii moderne

+ gama variata de programe

Puncte slabe

– pretul este foarte mare

Concluzii

In concluzie, AEG T9DBC68S este un uscator de rufe cu pompa de caldura, design modern si eficienta energetica foarte buna. Panoul de control intuitiv, sistemele si tehnologiile moderne si gama variata de programe sunt alte atuuri ale acestui uscator premium de rufe din portofoliul AEG. 

Manual de utilizare AEG T9DBC68S