Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FTM1182BEE review

Whirlpool FreshCare+ FTM1182BEE
Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FTM1182BEE

Product Name: Whirlpool FreshCare+ FTM1182BEE

Product Description: Whirlpool FreshCare+ FTM1182BEE este un uscator de rufe cu capacitate de incarcare de 8 Kg, eficienta energetica incadrata in clasa A++ si 15 programe de uscare.

Brand: Whirlpool

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Programe si tehnologii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.2)
4.5

Sumar

Whirlpool FreshCare+ FTM1182BEE este un uscator de rufe cu eficienta energetica buna, un nivel rezonabil al zgomotului si o capacitate buna de incarcare. Numarul mare de programe, panoul intuitiv si pretul redus la care poate fi achizitionat in aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe produs de Whirlpool.

Compania americana Whirlpool are in portofoliu o gama variata de electrocasnice care include atat aparate frigorifice, de climatizare sau de spalare si uscare a rufelor. Aceste aparate sunt apreciate atat pentru consumul redus cat si pentru functiile si tehnologiile moderne patentate de Whirlpool. In plus, majoritatea electrocasnicelor Whirlpool au o fiabilitate excelenta, durata de viata fiind in general mai mare decat media categoriei din care fac parte. In cele ce urmeaza veti gasi prezentarea unui uscator de rufe cu specificatii tehnice bune care este produs de Whirlpool.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FTM1182BEE

Uscator de rufe cu pompa de caldura

Whirlpool FreshCare+ FTM1182BEE este un uscator de rufe cu design alb interesant si hublou cu rama groasa de culoare neagra. Uscatorul are un unghi larg de deschidere si un diametru suficient de mare pentru introducerea usoara a hainelor umede in cuva. Acest model are dimensiuni de 59.5 x 64.9 x 84.9 cm, un cablu de alimentare cu lungime de 1.5 metri si o capacitate de incarcare de 8 Kg, suficienta pentru o familie care are doi sau trei copii. 

Clasa A++ de eficienta energetica

Whirlpool FreshCare+ FTM1182BEE are un motor Sense Inverter cu efcienta energetica A++, consumul estimativ anual de 234 kWh avand un cost lunar de cel mult 13 lei. In ceea ce priveste nivelul zgomotului, acesta are o valoare de 64 dB, comparabila cu a altor uscatoare de rufe cu dimensiuni si capacitate similare de incarcare. Cuva uscatorului are un volum de 120 litri iar recipientul de colectare poate sa colecteze cel mult 5 litri de apa. 

15 cicluri de uscare

Panoul de control are o organizare clasica, in partea dreapta existand display-ul digital si 6 butoane pentru pornire/oprire si pentru activarea unor functii iar in partea centrala un buton rotativ negru pentru selectarea ciclului de uscare. Acest model dispune de 15 programe de uscare organizate atat in functie de tipul tesaturilor (bumbac, bumbac eco, lana, matase, delicate) si de cel al hainelor (camasi, echipament sportiv). In plus, exista programe dedicate pentru lenjerii si pilote dar si un program rapid de uscare cu o durata de doar 30 de minute. Programul Easy Ironing este potrivit pentru tesaturile care fac cute usor iar pentru hainele putin purtate exista un program de improspatare cu abur. 

Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FTM1182BEE

Tehnologii si sisteme patentate

Aces model utilizeaza mai multe tehnologii dezoltate de Whirlpool precum Al 6-lea simt care detecteaza automat cantitatea de rufe si seteaza timpul de uscare in functie de aceasta sau FreshCare+ care permite lasarea hainelor in uscator pana la 6 ore dupa finalizarea programului fara ca acestea sa capete mirosuri neplacute. Dintre functiile suplimentare amintim pornirea intarziata, antisifonarea sau blocarea accesului copiilor la meniu. 

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica buna

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ 15 cicluri de uscare

+ tehnologii moderne

Puncte slabe

– pret intre ridicat

Concluzii

In concluzie, Whirlpool FreshCare+ FTM1182BEE este un uscator de rufe cu eficienta energetica buna, un nivel rezonabil al zgomotului si o capacitate buna de incarcare. Numarul mare de programe, panoul intuitiv si pretul redus la care poate fi achizitionat in aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe produs de Whirlpool.