Uscator de rufe Bosch WTX87EH0EU pareri si review

🥇 Bosch WTX87EH0EU - 9 Kg, clasa A+++, 15 programe, 62 dB, Wi-Fi
Uscator de rufe Bosch WTX87EH0EU

Product Name: Bosch WTX87EH0EU

Product Description: Bosch WTX87EH0EU este un ✅ uscator de rufe cu capacitate de incarcare de 8 Kg si ✅ eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Uscatorul dispune de 15 programe de spalare, are un nivel al zgomotului de doar 62 dB si utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Bosch.

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.8

Sumar

Bosch WTX87EH0EU este un uscator de rufe premium cu design elegant si eficienta energetica foarte buna. Panoul de control intuitiv, tehnologiile de ultima generatie si garantia extinsa de 5 ani fac din acest uscator de rufe o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mari. 

Pros

+ design elegant

+ display digital tactil

+ eficienta energetica A+++

+ 15 cicluri de uscare

+ nivel redus al zgomotului

+ tehnologii si sisteme moderne

+ garantie extinsa de 5 ani

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

Aparatele electrocasnice mari incadrate in clasa premium au desiguri elegante care permit integrarea facila a acestora intr-un decor modern. Pe langa design, aceste aparate au o eficienta energetica excelenta, consumul energetic fiind mult mai redus in comparatie cu modelele entry-level sau mid range. In plus, cele mai noi modele dispun de tehnologii moderne si de conexiune Wi-Fi care permite controlarea acestora prin intermediul unei aplicatii instalate pe smartphone. Un astfel de aparat electrocasnic premium este si uscatorul automat de rufe produs de Bosch a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Bosch WTX87EH0EU

Uscator de rufe cu design elegant

Bosch WTX87EH0EU este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are un design alb modern, un panou de control cu finisaje cromate si un hublou mare cu rama crom satinat si sticla transparenta. Directia de deschidere a hubloului este spre dreapta, insa aceasta este reversibila, putand sa fie modificata in functie de necesitati. Tamburul din inox are o structura speciala care protejeaza tesaturile iar paletele softDesign asigura uscarea uniforma a rufelor. Uscatorul are o capacitatea de incarcare de 9 Kg si o forma patrata (59.8 x 59.9 x 84.9 cm) ceea ce inseamna ca va avea nevoie de un spatiu mai generos pentru instalare. Cablul de alimentare are o lungime de 1.45 m iar in pachet este inclus si kitul de evacuare. 

Eficienta energetica A+++

Bosch WTX87EH0EU are un consum energetic redus, cei 193 kWh consumati anual avand un cost lunar estimativ de doar 10 lei. Acest cost poate sa fie redus pana la jumatate  in cazul in care veti usca catitati mai mici de rufe. Pompa de caldura utilizeaza un agent de racire tip R20 care este prietenos cu mediul inconjurator. Nivelul zgomotului de functionare este de doar 62 dB, acest model fiind unul din cele mai silentioase de pe piata. 

Display digital tactil

Panoul de control contine un display digital tactil de mari dimensiuni in partea dreapta si un selector rotativ metalic cu functie de pornire inclusa in partea centrala pentru alegerea programului de uscare. Cele 15 programe de uscare includ optiuni in functie de tipul si numarul articolelor ( 5 camasi, o camasa, camasi/bluze, prosoape) sau al tesaturilor (bumbac, lana, mixte). In plus, aveti la dispozitie si un program AllergyPlus pentru hainele bebelusilor sau a persoanelor sensibile si un program SuperQuick cu o durata de doar 40 de minute. Durata programului standard este de 215 minute iar in cazul unei incarcaturi partiale aceasta scade la 132 min. 

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Bosch WTX87EH0EU

Conexiune Wi-Fi

Fiind un model premium, WTX87EH0EU dispune de conexiune Wi-Fi care permite monitorizarea performantelor sau controlarea uscatorului prin intermediul aplicatiei HomeConnect. In plus, uscatorul utilizeaza si alte tehnologii sau sisteme moderne precum AutoClean (curata automat filtrul) si Autodry (utilizeaza senzori pentru determinarea umiditatii rufelor). Daca veti achizitiona acest uscator in perioada urmatoare veti beneficia de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator. 

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital tactil

+ eficienta energetica A+++

+ 15 cicluri de uscare

+ nivel redus al zgomotului

+ tehnologii si sisteme moderne

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Bosch WTX87EH0EU este un uscator de rufe premium cu design elegant si eficienta energetica foarte buna. Panoul de control intuitiv, tehnologiile de ultima generatie si garantia extinsa de 5 ani fac din acest uscator de rufe o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mari. 

Manual de utilizare Bosch WTX87EH0EU

Tags: