Vitrina de vinuri Hoover HWC 2335 Review

  • Design
    (4.5)
  • Functii
    (4)
  • Capacitate
    (4)
4.2

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Racitorul de vinuri Hoover HWC 2335 a fost conceput pentru consumatorii obisnuiti de vinuri, care doresc sa aiba mereu mai multe sticle de vin la temperatura ideala de servire. Cu un design ce ofera o nota de eleganta, vitrina de vinuri Hoover HWC 2335 va fi cu siguranta un punct de atractie al livingului sau bucatariei dumneavoastra.  Hoover HWC 2335 are dimensiuni de 83 x 49 x 58 cm (IxLxA),  este din otel inoxidabil negru, are o usa de sticla si trei rafturi de lemn unde incap pana la 36 de sticle de vin sau vin spumant.

=> Vezi si: Topul celor mai bune vitrine de vinuri

Racitor-de-vinuri-Hoover-HWC-2335

Indiferent ca sunt rosii, roze sau albe, demiseci sau demidulci vinurile dumneavoastra preferate vor avea intotdeauna temperatura potrivita pentru degustare. Capacitatea de 36 de stile va ofera o rezerva rezonabila, comparabila cu a unei mici pivnite private.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de vitrine de vinuri

Vitrina de vinuri Hoover HWC 2335 functioneaza la fel ca un frigider, cu un system de compressor care produce frig static sau frig ventilat. Aest system are multe avantaje dar este si un consummator mare de energie, deoarece HOOVER HWC2335 poate avea un consum de 676 kW/an. Acest consum ridicat este dat si de numeroasele optiuni cum ar fi iluminatul interior sau controlul electronic pentru mentinerea temperaturilor scazute intr-un mediu cu temperaturi variabile cum este buataria. Folosit la capacitate maxima, racitorul de vinuri Hoover HWC 2335 are un nivel acceptabil al zgomotului de 46 dB.

Vitrina-de-vinuri-Hoover-HWC-2335

Inainte de a instala racitorul de vinuri Hoover HWC 2335 trebuie sa va asigurati ca suprafata este dreapta pentru a elimina orice vibratii si ca temperatura incaperii se situeaza intre 16 si 32 de gade Celsius (temperatura ideala ar fi intre 22 si 25 de grade).

Hoover HWC 2335  are o lista de temperaturi recomandate de racire in functie de tipul de vin:

– Vinuri rosii: 15-18 grade Celsius

– Vinuri seci/albe: 10-15 grade Celsius

– Vinuri rose: 9-10 grade Celsius

– Vinuri spumante: 6-9 grade Celsius

– Alte bauturi: 3-6 grade Celsius

Temperatura din interiorul vitrinei de vinuri Hoover HWC 2335 poate fi setata diferit pe 2 compartimente:

– compartimenul de sus: temperatura ajustabila de la 10 la 18 grade Celsius

– compartimentul de jos: temperatura ajustabila de la 3 la 10 grade Celsius

Astfel veti putea avea o gama diferita de vinuri pregatita pentru degustare, fiecare la temperatura ideala, in functie de amplasarea sticlelor in parea superioara, de mijloc sau de jos a vitrinei.