Aparat de calcat vertical cu abur Philips Steam&Go GC310/55 review

  • Design
    (5)
  • Folosire
    (4)
  • Pret
    (5)
4.7

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

 Daca atunci cand plecati in vacanta calcatul hainelor devine o problema, daca sunteti mereu in intarziere sau nu va place sa folositi fierul de calcat si vi se pare o pierdere de timp sa scoateti masa de calcat atunci aparatul de calcat vertical cu abur Philips Steam&Go GC310/55 este produsul pe care il cautati. Ideal pentru retusurile de ultim moment si pentru hainele care nu se calca greu, Philips Steam&Go GC310/55 va va ajuta sa aveti o tinuta impecabila fie ca sunteti in vancanta sau la o intalnire de afaceri.

=> Vezi si: Cele mai bune aparate de calcat vertical cu abur

Philips-Steam-Go-GC310

Cu un design ergonomic si compact de culoare alba cu insertii albastre, Philips Steam&Go GC310/55  este usor si comod de folosit doar prin apasarea butonului de declasare a aburului. Philips Steam&Go GC310/55  are o greutate de 660 de grame si urmatoarele dimensiuni: 34.7 x 12.9 x 12.2 cm si prin calcare verticala va face sa dispara toate cutele de pe hainele dumneavoastra si va fi nelipsit din bagajul dumneavoastra de vacanta.

Cititi si: alte reviewuri de fiare si statii de calcat

Aparat-de-calcat-vertical-Philips

Avand un rezervor detasabil de 60 ml detasabil si usor de alimentat, un timp de incalzire de 45 de secunde, Philips Steam&Go GC310/55 va indeparta cutele de pe tricoruile sau rochiile dumneavoastra preferate chiar si din materiale delicate precum matasea, prin debitul de abur continuu de pana la 20g/ min. Lungimea cablului de 2 metri va da o flexibilitate mai mare, iar aburul fierbinte va indeparta mirosurile de tigari sau mancare si va elimina peste 99% din bacteriile care se regasesc in haine.

Desi nu este la fel de eficient de folosit la hainele din materiale mai groase sau la pantalonii eleganti care necesita o dunga, cu ajutorul periei care este accesoriu, avuburul va patrunde in profunzimea materialului si va lasa o suprafata uniforma indepartand cutele si pliurile nedorite din hainele dumneavoastra preferate. Avand un system propriu anticalcar, Philips Steam&Go GC310/55  poate fi alimentat cu apa de la robinet.