Statie de calcat Philips PerfectCare Aqua GC8651/10 review

  • Eficienta
    (5)
  • Programe
    (4.5)
  • Pret
    (4)
4.5

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Se spune ca o carte nu ar trebui niciodata judecata dupa coperta, insa vremurile de acum sunt guvernate de judecati destul de superficiale in care o persoana, daca nu are un aspect impecabil, poate avea foarte multe de pierdut. Din categoria elementelor care duc la obtinerea unei aluri impecabile si cochete, fac parte hainele curate si calcate.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune statii de calcat

statie-de-calcat-Philips-PerfectCare-Aqua-GC8651

Tocmai de aceea, pentru a se ajunge la rezultate bune, este nevoie de investirea in dispozitive care sa permita acest lucru. Iar statia de calcat Philips PerfectCare Aqua GC8651/10 este un astfel de dispozitiv performant si modern. Rolul statiei de calcat este de a se asigura ca toate cutele deranjante care ar putea aparea pe haine, afectand imaginea sofisticata si ingrijita a unei persoane, sunt eliminate de indata. Acest produs marca Philips se adreseaza, asadar, atat celor care tin sa aiba un aspect perfect, cat si celor care activeaza in domeniul designului vestimentar si au nevoie de o statie de calcat care sa asigure netezirea oricarui tip de material, fara a compromite creatiile.

Ce aduce nou statia de calcat Philips PerfectCare Aqua GC8651/10 fata de un fier de calcat obisnuit

Philips-PerfectCare-Aqua-GC8651

In primul rand, statia de calcat se remarca prin faptul ca este silentioasa, nederanjand activitatea celor din jur. Datorita acestui fapt, daca o persoana prefera sa calce hainele, iar alta sa doarma in aceeasi incapere, acest lucru nu va reprezenta nicio problema.

Cititi si: alte reviewuri de fiare si statii de calcat

In al doilea rand, aceasta poate fi folosita pentru a calca orice tip de material, de la matase si lana, pana la casmir, bumbac, poliester sau in. Astfel, hainele nu vor fi arse deoarece statia de calcat permite reglarea corespunzatoare a temperaturii, ceea ce ofera siguranta in proportie de 100% pentru utilizator. Inainte de a fi plasat pe piata, dispozitivul a fost testat in repetate randuri pentru a se asigura de faptul ca hainele deteriorate, din cauza calcarii la o temperatura nepotrivita, sunt doar o amintire urata.

Mai mult decat atat, pentru ca statia de calcat sa poate fi folosita mult timp de la data achizitionarii, ea este dotata cu sistemul anti-calcar Easy De-Calc. Tot studiile au demonstrat ca, din cauza calcarului, multe dispozitive electrocasnice au de suferit, necesitand reparatii. Talpa fierului de calcat este de tipul T-ionic Glide si contribuie si ea la obtinerea performantei, vreme indelungata.

Chiar si persoanele care nu se pricep foarte bine la treburile casnice, precum calcarea hainelor, vor adora acest dispozitiv deoarece este foarte simplu de utilizat. El duce, totodata, si la economisirea de timp pretios, gratie faptului ca nu trebuie asteptat ca dispozitivul sa se incinga, ci este gata imediat pentru a fi utilizat.Iar pentru a fi transportat in siguranta, oriunde utilizatorul doreste, statia de calcat Philips PerfectCare Aqua GC8651/10 este prevazuta cu un sistem de siguranta.

Din punct de vedere al pretului stabilit pentru aceasta statie de calcat, se poate spune ca el este unul destul de mare fata de modelele de fier de calcat obisnuite. Insa, daca se realizeaza o raportare la dotarile produsului si la performantele pe care acesta le permite, se poate spune ca nu este deloc un dispozitiv atat de scump. Totul depinde de ceea ce isi doreste utilizatorul.