Statie de calcat Philips PerfectCare Expert Plus GC8942/20 review

? Philips PerfectCare Expert Plus GC8942/20
Statie de calcat Philips PerfectCare Expert Plus GC8942/20

Product Name: Philips PerfectCare Expert Plus GC8942/20

Product Description: Philips PerfectCare Expert Plus GC8942/20 este o statie de calcat cu putere de 2100 W si presiune de 7.5 bar.

Brand: Philips

  • Putere si presiune
    (4.3)
  • Sisteme si tehnologii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Philips PerfectCare Expert Plus GC8942/20 este o statie de calcat compacta, cu presiune ridicata si jet puternic de abur. Recipientul detasbil de apa, tehnologia OptimalTEMP si talpa cu alunecare facila sunt alte atuuri ale acestei statii de calcat produse de Philips. 

Calcarea hainelor si a lenjeriilor poate fi o activitate dificila si consumatoare de timp in cazul utilizarii unui fier de calcat clasic. Daca, in schimb, utilizati o statie de calcat care dispune de o presiune ridicata si un jet puternic de abur, indepartarea cutelor se va face fara efort si intr-un timp mai scurt. In plus, cele mai noi modele, dispun de tehnologii care nu necesita setarea temperaturii, astfel ca nu mai exista riscul arderii tesaturilor delicate. In continuare, va vom prezenta o astfel de statie de calcat de generatie noua care este comercializata sub brandul Philips.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Statii De Calcat

Statie de calcat Philips PerfectCare Expert Plus GC8942/20

Statie de calcat compacta

Philips PerfectCare Expert Plus GC8942/20 este o statie de calcat compacta cu un design modern alb-albastru. Fierul are un maner ergonomic care permite manevrarea facila iar cablul de alimentare cu abur poate fi depozitat in locasul special din partea inferioara a statiei. Statia este prevazuta cu un sistem de blocare a fierului care permite transportarea acesteia in conditii de siguranta. Dimensiunile statiei sunt de 42.6 x 23.9 x 2.9 cm iar greutatea totala este de 4 Kg.

Presiune maxima de 7.5 bar

Philips PerfectCare Expert Plus GC8942/20 are o putere de 2100 W care permite boilerului sa genereze o presiune ridicata a aburului de 7.5 bar cu ajutorul careia veti putea calca rapid o cantitate mare de haine. Pentru cutele adanci sau tesaturile groase, aveti la dispozitie un jet de abur cu un debit de 120 g/min. Recipientul de apa are un volum de 1.8 litri si este detasabil, putand fi umplut rapid in chiuveta.

=>Vedeti si: Top 5 Statii de Calcat Philips

Philips PerfectCare Expert Plus GC8942/20

Talpa durabila si cu alunecare usoara

Talpa SteamGlide Advanced are o rezistenta mare la zgarieturi gratie bazei din otel inoxidabil si aluneca usor pe toate tipurile de tesaturi datorita stratului superior din titan. Acest model utilizeaza tehnologia  OptimalTEMP dezvoltata de Philips, care permite calcarea oricarui tip de material fara reglarea temperaturii, eliminand riscurile de ardere a tesaturilor. In cazul in care statia nu este utilizata timp de cateva minute aceasta se va opri automat iar utilizand modul ECO veti putea economisi energia pentru hainele care se calca mai usor. Decalcifierea fierului se face cu ajutorul sistemului Easy De-Calc care dispune de un indicator luminos prin care sunteti instiintati de necesitatea golirii recipientului.

Puncte tari

+ design compact

+ fier cu greutate redusa

+ tehnologie OptimalTEMP

+ rezervor detasabil de apa

+ talpa cu alunecare facila

+ sistem de decalcifiere

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

– putere mai mica in comparatie cu alte modele 

Concluzii

In concluzie, Philips PerfectCare Expert Plus GC8942/20 este o statie de calcat compacta, cu presiune ridicata si jet puternic de abur. Recipientul detasbil de apa, tehnologia OptimalTEMP si talpa cu alunecare facila sunt alte atuuri ale acestei statii de calcat produse de Philips. 

Manual de utilizare Philips PerfectCare Expert Plus GC8942/20