Aparat de spalat cu presiune Karcher K4 Premium Full Control review

  • Presiune
    (4.5)
  • Accesorii
    (4.5)
  • Pret
    (4)
4.3

Sumar

Aparatul de spalat cu presiune Karcher K4 Premium Full Control este o alegere foarte buna pentru curatarea periodica a masinii, bicicletei, aleilor sau mobilierului din gradina dumneavoastra. Fiind usor de ansamblat, utilizat si depozitat si avand o presiune si un debit de apa mare modelul K4 Premium Full Control de la Karchr are un raport pret/calitate foarte bun.

Alfred Karcher a fost un antreprenor si inventator care a lucrat alaturi de alti ingineri si inventatori precum Robert Bosch la crearea si dezvoltarea aparatelor de spalat cu presiune. In 1950 Alfred Karcher a produs DS 350, care este acreditat ca primul aparat de spalat cu presiune. De atunci, Kracher a produs sute de produse inovatoare, si este unul dintre cei mai importanti producatori ai aparatelor de curatat, de la aspiratoare la aparate de spalat cu presiune. Indiferent ca sunteti in cautarea unui aparat de spalat pentru a va spala masina, sau cautati un aparat mai performant cu mai multe functii, Kracher este producatorl spre care trebuie sa va indreptati atentia.

=> Vezi si: Topul celor mai bune aparate de spalat cu presiune

Aparatul de spalat cu presiune Kracher K4 Premium Full Control are o greutate de 11.8 kg, dimensiuni de 30 x 39.4 x 87.6 cm si o putere a motorului de 1800 W capabil sa asigure un debit de apa de 420 de litri pe ora la o temperatura maxima de 40°C. Debitul marit si presiunea de 130 de bari va vor ajuta sa indepartati chiar si straturile de murdarie mai dure de pe pavaje, piatra, lemn, plastic sau metal. Lungimea furtunului de 6 metri ar trebui sa fie suficienta pentru a curata nu numai casa sau garajul dumneavoastra ci si aleile sau mobilierul din gradina. Nivelul presiunii poate fi modificat in functie de nivelul de murdarie si textura suprafetei care trebuie curatata, asigurandu-va astfel ca nu o veti deteriora.

Cititi si: alte reviewuri de aparate si masini pentru gradina

Nivelul de presiune se poate verifica si modifica usor de pe Pistolul Full Control care are un dispozitiv de control intuitiv cu display LED. Lancea Vario Power a aparatului Karcher K4 este cu siguranta una dintre cele mai puternice si inovatoare de pe piata si ofera 3 nivele de presiune pentru suprafete diferite si include o setare pentru detergent. Lancea rotativa permite ajustarea jetului de apa pentru o spalare eficienta a murdariei indiferent de forma si dimensiunea suprafetelor. Sistemul Plug And Clean asigura umplerea usoara a recipientului cu detergent si indepartarea eficienta a murdariei, protejand suprafetele curatate pentruo perioada mai indelungata.

Setarile predefinite pentru spalarea masinii, zidurilor de piatra sau aleilor va vor ajuta sa le curatati cu usurinta chiar daca nu ati mai folosit niciodata un astfel de aparat. Manerul telescopic retractabil al aparatului Kracher K4 Premium Full Control face transportarea si depozitarea aparatului mult mai usoara. Dispozitivul stabilizator din partea frontala va minimiza sansele de cadere accidentala si deteriorarea aparatului. De asemenea acest stabilizator poate fi folosit si ca un maner pentru transportarea aparatului de catre doua persoane. Karcher K4 dispune de un tambur intuitiv pentru furtun, care colectează și stochează furtunul strans fara rasuciri, asigurand o manevrabilitate usoara.

In concluzie, aparatul de spalat cu presiune Karcher K4 Premium Full Control este o alegere foarte buna pentru curatarea periodica a masinii, bicicletei, aleilor sau mobilierului din gradina dumneavoastra. Fiind usor de ansamblat, utilizat si depozitat si avand o presiune si un debit de apa mare modelul K4 Premium Full Control de la Karchr are un raport pret/calitate foarte bun.