Masina de tuns gazonul pe benzina Texas Razor 4610 review

  • Putere
    (4.7)
  • Utilizare
    (4.5)
  • Pret
    (4.5)
4.6

Sumar

Texas Razor 4610 este o masina de tuns gazonul pe benzina pentru profesionisti fiind ideala pentru suprafate mari de iarba. Latimea mare de taiere, caitatea materialelor si puterea motorului ar trebui sa va convinga sa o achizitionati.

In urmatoarele luni, tot mai multe persoane vor trebui sa tunda gazonul utilizand diferite coase electrice, motocoase sau masini de tuns iarba. Intrebarea care se pune este cum alegem cea mai buna solutie pentru intretinerea gazonului. Pentru a face o alegere buna trebuie sa luati in considerare dimensiunile gazonului. Astfel pentru un gazon de mici dimensiuni puteti alege o masina de tuns electrica iar pentru un gazon mare o masina de tuns gazonul pe benzina. Dupa ce v-ati hotarat la tipul masinii, trebuie sa luati in considerare alte caracteristici importante precum greutatea, latimea de taiere, nivelul zgomotului sau capacitatea sacului de colectare. Compania daneza Texas este recunoscuta pentru calitatea masinilor de gradinarit pe care le produce de peste saizeci de ani.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune masini electrice de tuns gazonul

Masina de tuns gazonul Texas Razor 4610

Texas Razor 4610 este o masina de tuns gazonul pe benzina solida cu carcasa din otel de culoare neagra cu insertii galbene. Aceasta masina de tuns iarba este ideala pentru gazoane cu dumensiuni mari de apriximativ 600 m². Desi are o greutate de 30 de kilograme, masina de tuns gazonul este usor manevrabila datorita celor patru roti din plastic cu diametre diferite fata-spate. Astfel, rotile din fata au diametru de 18 cm iar cele din spate sunt mai mari avand diametru de 20 cm. Motorul in patru timp pe benzina are o capacitate cilindrica de 139 cmc si 3 cai putere, dezvoltand pana la 3000 de rotatii ale cutitelor pe minut.

Cititi si: alte reviewuri de aparate si masini pentru gradina

Latimea de taiere de 46 cm combinata cu viteza variabila de aproximativ 3.5 km/h va vor ajuta sa tundeti iarba de pe un gazon de dimensiuni mari intr-un timp foarte scurt. Sacul de colectare are o capacitate de 65 de litri si vine cu un indicator care va indica cand este plin si trebuie sa il goliti. Inaltimea de taiere se ajusteaza manual in 6 trepte intre 28 si 75 mm putand astfel sa tundeti randurile cu dimensiuni diferite pentru un aspect armonios. Nivelul zomotului de 96 dB este unul destul de ridicat, persoanele mai sensibile fiind indicat sa-si protejeze urechile.

Pentru montarea initiala a masinii va trebui sa urmariti instructiunile din manual, acordand o atentie deosebita cablului de actionare si a celui de frana. Trebuie sa luati in considerare ca pe langa alimentarea motorului cu benzina fara plumb cu cifra octanica 95 trebuie sa schimbati si uleiul cel putin odata pe an. Un atu al masinii de tuns iarba Texas Razor 4610 este maruntirea ierbii care nu mai este colectata si va ramane ca ingrasamant natural pentru teren.

Concluzionand, Texas Razor 4610 este o masina de tuns gazonul pe benzina pentru profesionisti fiind ideala pentru suprafate mari de iarba. Latimea mare de taiere, caitatea materialelor si puterea motorului ar trebui sa va convinga sa o achizitionati.