Masina de tuns gazonul Heinner VMGB001 review

  • Capacitate
    (4.5)
  • Pret
    (4.5)
  • Eficienta
    (4.5)
4.5

Sumar

Heinner VMGB001 nu este genul de masina de tuns iarba pe care ar trebui sa o eviti. Este adevarat ca exista si modele mai bune (dar si mai scumpe), mai rezistente, dar, daca luam in calcul raportul calitate pret, nici aceasta nu este una rea deloc. Nu consuma mult si reuseste sa isi faca treaba mai mult decat decent, fiind potrivita atat pentru gazon cat si pentru iarba mai inalta.

Masinile de tuns iarba nu sunt niste unelte pe care sa le doreasca toata lumea, dar pentru cei care fie stau la casa, fie lucreaza in domeniu, ele pot fi extrem de utile sau, chiar mai mult decat atat, necesare. Asadar, probabil ca multi cumparatori isi doresc si un model cat mai ieftin, dar care sa se descurce bine si sa nu consume foarte mult. Face parte Heinner VMGB001 din aceasta categorie? Noi am spune ca da. In primul rand, producatorul este unul cu un renume bun, care scoate pe piata aparate dintre cele mai diverse, fara insa a pune si niste preturi prohibitive. Din acest punct de vedere, modelul se prezinta foarte bine, dar mai ramane totusi de verificat si calitatea sa efectiva.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune masini electrice de tuns gazonul

masina-de-tuns-iarba-Heinner-VMGB001

Din punct de vedere vizual, modelul se prezinta destul de bine. Are parte de o constructie solida, care combina plasticul cu metalul. Este adevarat ca doar partea din fata este din metal, dar, atat timp cat o vei folosi in curte sau in locuri in care stii sigur ca nu exista riscuri, nu prea ai cum sa o strici. Asadar, este nevoie de un pic de atentie, dar sansele de a se intampla ceva sunt reduse. In plus, controlul este foarte simplu, pornirea fiind plasata la maner, la indemana pentru toata lumea. Asa cum era de asteptat, vorbim de un model marisor, dar, fiind construit din plastic, nici nu devine prea greu de utilizat.

Totusi, nici greutatea si nici aspectul nu inseamna nimic daca masina nu functioneaza cum trebuie. In acest caz, insa, nu se pune aceasta problema. Heinner VMGB001 este un model cu un motor de 2.7 CP si 139 cmc, care functioneaza pe benzina. Nu consuma mult si nici nu se incalzeste prea tare, desi nici nu poate sa fie folosita incontinuu mai mult de o ora.

Heinner-VMGB001

Cititi si: alte reviewuri de aparate si masini pentru gradina

Masina are o latime de taiere de 45 cm, asa ca, pentru o peluza mai mica, treaba se poate termina destul de repede. Inaltimea este una variabila, intre 25 si 70 mm, si poate sa fie setata din 8 in 8 mm. Cu alte cuvinte, modelul propune destul de multa variabilitate si poate sa fie utilizat atat pentru gazon, cat si pentru spatii in care iarba trebuie sa fie lasata mai mare. In plus, are si un sac colector de marime decenta, adica 60 l, care nu trebuie sa fie schimbat prea des.

In concluzie, Heinner VMGB001 nu este genul de masina de tuns iarba pe care ar trebui sa o eviti. Este adevarat ca exista si modele mai bune (dar si mai scumpe), mai rezistente, dar, daca luam in calcul raportul calitate pret, nici aceasta nu este una rea deloc. Nu consuma mult si reuseste sa isi faca treaba mai mult decat decent, fiind potrivita atat pentru gazon cat si pentru iarba mai inalta. Asadar, devine o achizitie foarte buna pentru oricine sta la casa sau are o firma care se ocupa cu tunderea ierbii si pretul o face sa fie o tinta chiar foarte interesanta.