Aragaz Beko FSE62134DCR review

  • Design
    (4.8)
  • Eficienta
    (4.5)
  • Pret
    (4.5)
4.6

Sumar

Beko FSE62134DCR este un aragaz mixt cu design elegant, cu arzatoare de inalta eficienta si gatire asistata la cuptor. Cele 6 functii de gatire, garantia extinsa de 5 ani oferita de producator si pretul redus din aceasta perioada fac din acest aragaz produs de Beko o alegere excelenta pentru orice bucatarie amenajata in stil rustic.

Amenajarea unui bucatarii in stil vintage sau rustic nu este foarte usoara, deoarece veti avea nevoie atat de un mobilier cat si de aparate electrocasnice cu un astfel de design. Daca aparatele electrocasnice moderne au finisaje lucioase din sticla si inox, cele vintage folosesc o paleta da culori calde si finisaje aurii sau aramii. Chiar daca designul este unul vintage, aceste aparate au specificatii moderne, putandu-se compara cu cele mai noi modele lansate pe piata. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aragaz cu design vintage care este produs de compania turceasca Beko, unul din cei mai mari producatori de aparate electrcasnice la nivel european.

Aragaz mixt Beko FSE62134DCR

Aragaz vintage

Beko FSE62134DCR este un aragaz mixt cu un design retro de culoare crem-bej cu finisaje aurii, care se va incadra cu usurinta intr-o bucatarie cu decor clasic sau rustic. Aragazul are dimensiuni standard de 85 x 60 x 60 cm si un capac din sticla transparenta care va proteja plita de praf atunci cand nu este folosita.

Arzatoare de inalta eficienta

Plita aragazului are gratare din fonta care aigura o stabilitate buna atat pentru vasele mai mari cat si pentru ibrice si ceanice de mici dimensiuni. Plita are 4 arzatoare de inalta eficienta din care un arzator mic cu putere de 1 kW, doua arzatoare normale cu putere de 2 kW si unul mare cu o putere de 2.9 kW.

Cititi si: alte reviewuri de aragazuri

Beko FSE62134DCR

Cuptor cu 6 functii de gatire

Beko FSE62134DCR are un cuptor electric cu un volum de 72 de litri in care veti putea sa gatiti si cantitati mai mari de alimente intr-un timp mai scurt. Consumul de energie electrica pentru un ciclu standard de gatire este destul de ridicat, cei  0.91 kWh fiind incadrati doar in clasa energetica A. Cele 6 functii prestabilite de gatire va vor ajuta sa preparati atat fripturi suculente cat si deserturi delicioase pentru familie dar si pentru invitati. In plus, puteti sa utilizati si grill-ul electric pentru crearea unor cruste crocante  sau doar pentru rumenirea preparatelor inainte de a fi servite.

Panoul de control este format din 7 butoane rotative, din care 4 sunt aferente arzatoarelor de la plita, unul este pentru cuptor, unul pentru setarea temperaturii si unul pentru timer. Butoanele de la plita au aprindere electrica integrata, insa exista si un sistem de siguranta care opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Geamul interior al aragazului este acoperit cu un strat special Clean Zone care permite curatarea facila a acestuia fara utilizarea unor substante de curatare costisitoare.

Puncte tari

+ Design elegant in stil retro

+ Plita cu arzatoare de inalta eficienta

+ 6 functii de gatire la cuptor

+ Aprindere electrica integrata in butoane

+ Optiunea de preparare la grill

+ Functii de siguranta

+ Garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– consumul energetic al cuptorului este incadrat doar in clasa A

Concluzii

In concluzie, Beko FSE62134DCR este un aragaz mixt cu design elegant, cu arzatoare de inalta eficienta si gatire asistata la cuptor. Cele 6 functii de gatire, garantia extinsa de 5 ani oferita de producator si pretul redus din aceasta perioada fac din acest aragaz produs de Beko o alegere excelenta pentru orice bucatarie amenajata in stil rustic.