Aragaz Hansa FCCW54009 review

  • Consum
    (4)
  • Tehnologii
    (4.5)
  • Calitate
    (4.5)
4.3

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Orice bucatarie care se respecta are in interiorul sau unele produse electrocasnice necesare pentru pregatirea unor alimente, dar poate fi vorba si despre unele produse electrocasnice pentru a pastra alimentele in siguranta. Daca in ceea ce priveste produsele frigorifice puteti alege un frigider sau o combina frigorifica, in ceea ce priveste electrocasnicele pentru gatit puteti merge spre cele incorporabile sau spre cele clasice. Pentru cei care vor insa sa ofere bucatariei lor un aspect clasic, dar in acelasi timp sa se bucure de posibilitatea de a gati intr-un mod cu totul modern, exista produse precum este aragazul Hansa FCCW54009.

O analiza exterioara a acestui model va poate arata un produs clasic de aragaz cu o plita si un cuptor, dar daca faceti o analiza mai apropiata puteti observa faptul ca este un model care, desi are o structura si design clasic, detine o plita si un cuptor cu o alimentare electrica. Pentru a va putea bucura de gatitul intr-un mod cu totul modern, Hansa FCCW54009 are nevoie din partea voastra de un spatiu de instalare de 50 x 85 x 60 cm si la care se mai adauga cele necesare pentru deschiderea totala a usii cuptorului. Totusi, daca este sa analizam etapa de instalare a acestuia, nu veti avea foarte multe probleme, avand o latime de doar 50 cm, dar nici in ceea ce priveste transportul sau mutarea, avand o greutate de doar 32 kg.

Cititi si: alte reviewuri de aragazuri

Nu doar partea de elemente vizibile la exterior conteaza pentru pozitionarea in cadrul produselor moderne, ci si partea legata de functionare, iar pentru asta trebuie sa multumiti faptului ca este vorba de un model Hansa FCCW54009 cu o plita vitroceramica. Aceasta plita va ofera 4 arzatoare sau zone de gatit care pot fi folosite functie de vasele pe care le aveti si sunt doua arzatoare mici si doua arzatoare normale. Ceea ce va influenta timpul necesar gatirii unor alimente poate fi insa puterea acestor arzatoare si este vorba despre o putere de pana la 1.2 kWh pentru arzatoarele mici si o putere de pana la 1.7 kW pentru cele normale. Aceasta putere insa va poate ajuta si in cazul in care vreti sa folositi un prelungitor pentru conectare daca nu aveti o priza prin apropiere, insa mai trebuie luata in calcul si puterea cuptorului.

Daca vreti sa coaceti ceva la cuptor, atunci putem incepe cu faptul ca Hansa FCCW54009 are un cuptor tot electric cu o capacitate de pana la 69 l, ceea ce este destul de avantajos daca doriti sa pregatiti o masa copioasa sau o friptura mai voluminoasa, cum ar fi un curcan. Puteti pune acest cuptor in functiune fara nici un fel de probleme si fara a mai avea nevoie de ceva, intrucat vine cu un gratar, dar si cu o tava de tipul ProCook si o tava adanca. Functiile care va ofera posibilitatea de a gati fara probleme sunt cele de incalzire inferioara, functia de incalzire superioara, grillul, dar si cea de iluminare pentru partea de supraveghere. Toata functionarea insa, fie ca este vorba de plita, de cuptor sau de amandoua, vor determina pozitionarea acestui model Hansa FCCW54009 in clasa de eficienta energetica A.