Aspirator cu sac Bosch BGL4A500 review

  • Consum
    (4.3)
  • Eficienta
    (4.9)
  • Calitate/pret
    (4.8)
4.7

Sumar

Bosch BGL4A500 este un aspirator cu sac cu design compact si performante foarte bune de aspirare atat pe suprafetele dure cat si pe covoare. Filtrarea eficienta a aerului, consumul rezonabil de energie si garantia extinsa de 5 ani fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru orice casa sau apartament.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Comania germana Bosch produce unele din cele mai performante si fiabile aparatele electrocasnice de pe piata, indiferent ca vorbim despre combine frigorifice si masini de spalat sau despre aspiratoare si roboti de bucatarie. Cele mai noi modele ale producatorului german au o eficienta energetica foarte buna, sunt facute din materiale de calitate si beneficiaza de tehnologii inovatoare care le imbunatatesc performantele. In continuare va vom prezenta un aspirator cu sac produs de Bosch care beneficiaza de o garantie extinsa de 5 ani.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator cu sac Bosch BGL4A500

Aspirator multisuprafete cu sac

Bosch BGL4A500 este un aspirator cu sac produs in Germania, care are un design compact de culoare rosie cu insertii argintii. Aspiratorul are dimensiuni de 29.5 x 26.5 x 41 cm si o greutate de 4.5 Kg fara accesorii, putand sa fie transportat usor cu ajutorul manerului ergonomic aflat in partea superioara. Cablul de alimentare cu lungime de 7 metri si tubul telescopic din metal asigura o raza de operare foarte buna care va permite aspirarea si pe holuri sau in balcoane unde nu aveti prize de alimentare.

Performante excelente de aspirare

Bosch BGL4A500 este un aspirator multisuprafete, performantele aspirarii suprafetelor dure si a covoarelor fiind incadrate in cea mai buna clasa: A. Veti putea astfel sa aspirati praful, scamele si firele de par atat de pe gresie si parchet, cat si de pe coavoarele sau mochetele mai groase. Acest model foloseste saci de colectare cu un volum de 4 litri, care se schimba usor, fara sa trebuiasca sa atingeti praful, scamele si mizeriile aspirate.

Consum energetic rezonabil

Acest model are un motor de 750 W si un consum anual estimativ de 28 kWh care este incadrat doar in clasa A, insa costul lunar cu energia consumata este unul destul de scazut. Nivelul zgomotului poate atinge 77 dB, o valoare mare in comparatie cu alte modele cu dimensiuni si specificatii similare. Puterea de aspirare poate fi ajustata electronic in functie de suprafata aspirata cu ajutorul unui buton rotativ aflat in partea superioara a aspiratorului.

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Bosch BGL4A500

Filtrare eficienta a aerului

Filtrarea aerului reemis se face cu un filtru lavabil igienic PureAir care retine si particulele microscopice de praf si alergeni care pot provoca reactii alergice copiilor sau persoanelor mai sensibile. Peria principala asigura curatarea in profunzime a covoarelor in timp ce pentru suprafetele dure aveti la dispozitie o perie speciala mai usoara. In pachet veti gasi inclusa o duza pentru rosturi si tapiterie dar si un sac de rezerva Power Protect tip G ALL.

Puncte tari

+ design compact

+ aspirare eficienta a covoarelor, gresiei si parchetului

+ saci cu volum generos

+ filtru de aer PureAir

+ accesorii utile 

+ garantie extinsa de 5 ani

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Bosch BGL4A500 este un aspirator cu sac cu design compact si performante foarte bune de aspirare atat pe suprafetele dure cat si pe covoare. Filtrarea eficienta a aerului, consumul rezonabil de energie si garantia extinsa de 5 ani fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru orice casa sau apartament.