Bosch Athlet Pro Silence BCH86SIL1, Aspirator vertical, 25.2 V, 60 minute, 0.9 litri – Pareri si Review

▷ Review: Bosch Athlet Pro Silence BCH86SIL1 - 25.2 V, 60 minute, 0.9 litri, 79 dB - Pareri
Aspirator vertical Bosch Athlet Pro Silence BCH86SIL1

Product Name: Bosch Athlet Pro Silence BCH86SIL1

Product Description: Bosch Athlet Pro Silence BCH86SIL1 este un aspirator vertical cu motor puternic si autonomie de pana la 60 de minute. Aspiratorul dispune de 3 trepte de putere si are o autonomie maxima de 79 dB.

Brand: Bosch

 • Manevrabilitate
  (4.8)
 • Putere si autonomie
  (4.7)
 • Filtrare
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.6

Summary

Bosch Athlet Pro Silence BCH86SIL1 este un aspirator vertical cu motor puternic si autonomie excelenta. Cele 3 trepte de putere, autonomia de pana la 60 de minute si nivelul rezonabil al zgomotului fac din acest aspirator vertical produs de Bosch o alegere foarte buna pentru orice locuinta.

Pros

+ maner ergonomic;

+ autonomie de pana la 60 de minute;

+ 3 trepte de putere;

+ senzor de monitorizare pentru motor;

+ perie motorizata.

Cons

– pretul este destul de mare;

– incarcarea completa a acumulatorului dureaza mult.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele verticale de ultima generatie au specificatii tehnice foarte bune, putand inlocui cu succes un aspirator tip canistra, cu sau fara sac. Cele mai noi modele de aspiratoare verticale au motoare puternice si o autonomie mare, care permite curatarea unui apartament de bloc cu o singura incarcare. In plus, sistemele performante de filtrare asigura captarea chiar si a celor mai mici particule de praf si alergeni. Bosch Athlet Pro Silence BCH86SIL1 este un astfel de aspirator vertical performant, iar in randurile urmatoare va vom prezenta principalele specificatii ale acestui model. 

⇒ Vedeti si: Top 5 cele mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Bosch Athlet Pro Silence BCH86SIL1

Bosch Athlet Pro Silence BCH86SIL1 – aspirator vertical de generatie noua

Aspiratorul vertical Bosch Athlet Pro Silence BCH86SIL1, are un design modern si o forma utilizata si de alte modele ale producatorului german. Manerul ergonomic permite manevrarea aspiratorului cu o singura mana, iar in pauze aspiratorul poate fi asezat in pozitie verticala gratie functie Selfstand. Articulatia flexibila permite aspirarea facila atat sub comode, cat si sub paturi sau canapele. 

Acest model are dimensiuni de 28.5 x 18.5 x 116 cm si o greutate de 3.3 Kg, comparabila cu a altor modele cu specificatii similare. Alte aspiratoare verticale performante produse de Bosch sunt: Bosch Athlet ProHygenic BCH86HYG1, Bosch BBS61PET2 sau Bosch Athlet BCH6256N1.

Autonomie excelenta

Bosch Athlet Pro Silence BCH86SIL1 are un motor cu putere excelenta, care poate fi setata in 3 trepte in functie de suprafata aspirata. Acumulatorul Li-Ion de 25.2 V asigura o autonomie maxima de 60 de minute, care scade insa in cazul treptelor superioare de putere. Incarcarea acumulatorului dureaza 3 ore pana la 80% si 6 ore pentru 100%. Nivelul zgomotului este de cel mult 79 dB, o valoare rezonabila gratie sistemului ProSilence cu straturi aditionale de incapsulare. 

Bosch Athlet Pro Silence BCH86SIL1

Perie motorizata

Peria motorizata AllFloor HighPower permite curatarea eficienta atat a suprafetelor dure precum gresie si parchet cat si a covoarelor cu fir scurt sau lung. Curatarea periei se face usor, rola putand fi detasata cu usurinta pentru indepartarea firelor de par. Recipientul de colectare cu volum de 0.9 litri se goleste usor iar curatarea filtrului se poate face igienic datorita sistemului RotationClean. Acest model dispune de un senzor integrat care monitorizeaza nivelul de putere, indicand atunci cand este necesara curatarea filtrului. 

Puncte tari

+ maner ergonomic;

+ autonomie de pana la 60 de minute;

+ 3 trepte de putere;

+ senzor de monitorizare pentru motor;

+ perie motorizata.

Puncte slabe

– pretul este destul de mare;

– incarcarea completa a acumulatorului dureaza mult.

Concluzii

In concluzie, Bosch Athlet Pro Silence BCH86SIL1 este un aspirator vertical cu motor puternic si autonomie excelenta. Cele 3 trepte de putere, autonomia de pana la 60 de minute si nivelul rezonabil al zgomotului fac din acest aspirator vertical produs de Bosch o alegere foarte buna pentru orice locuinta.