Aspirator vertical Philips FC6903/01 pareri si review

? Philips FC6903/01 - 25.2 V, autonomie 75 minute, 2.73 Kg, 84 dB, AquaBoost
Aspirator vertical Philips FC6903/01

Product Name: Philips FC6903/01

Product Description: Philips FC6903/01 este un aspirator vertical premium cu un flux de aer mai mare de 1000 l/min si o autonomie maxima de 75 de minute. Aspiratorul are o manevrabilitate excelenta, un cap de aspirare cu iluminare si un accesoriu AquaBoost care permite stergerea suprafetelor dure dupa aspirare.

Brand: Philips

  • Putere
    (4.9)
  • Autonomie
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.8

Sumar

Philips FC6903/01 este un aspirator vertical multifunctional, care permite aspirarea si stergerea suprafetelor dure dintr-o singura miscare. Motorul puternic, autonomia excelenta si accesoriul AquaBoost sunt alte atuuri ale acestui aspirator vertical premium din portofoliul Philips.

Pros

+ design ergonomic

+ motor puternic

+ autonomie excelenta

+ tehnologie PowerCyclone 8

+ cap de aspirare iluminat cu led

+ accesoriu AquaBoost

Cons

– durata mare de incarcare a acumulatorului

– nivel ridicat al zgomotului

Aspiratoarele verticale de generatie noua pot sa inlocuiasca cu succes un aspirator tip canistra cu sau fara sac. Un aspirator vertical incadrat in clasa premium va avea un motor puternic si un acumulator care sa ii asigure o autonomie mai mare de 60 de minute, suficient pentru curatarea unui apartament cu 3-4 camere. In plus, aspiratorul de mana incorporat si o gama variata de accesorii va vor ajuta sa curatati eficient toate tipurile de suprafete dar si tapiteria sau interiorul autoturismului. Un astfel de aspirator vertical premium este si modelul produs de Philips a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare. 

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Philips FC6903/01

Aspirator vertical cu mop

Aspiratorul vertical Philips FC6903/01 face parte din seria 7000 si are un design modern negru-turcoaz si o forma utilizata si de alte modele produse de Philips. Aspiratorul are un maner ergonomic si un panou de control cu display digital unde puteti vedea permanent gradul de incarcare a bateriei. Prin indepartarea tubului metalic, aspiratorul devine unul de mana, fiind ideal pentru curatarea tapiteriei sau a mobilierului. Recipientul de colectare tranparent are un volum de 0.6 litri si se goleste usor, fara sa necesite atingerea impuritatilor aspirate. Acest model are o latime de 38.4 cm, o inaltime de 16.5 cm si o greutate de doar 2.73 Kg, putand fi manevrat usor, fara sa puna presiune pe incheietura mainii. 

Autonomie excelenta

Philips FC6903/01 are un motor digital PowerBlade care asigura un flux de aer puternic, mai mare de 1000 litri/minut. Mai mult, gratie tehnologiei PoweCyclone 8, aspiratorul are performante excelente de curatare atat a suprafetelor dure cat si a covoarelor cu fir scurt sau lung. Acumulatorul de 25.2 V asigura o autonomie maxima de 75 de minute in modul Eco care scade insa la 35 de minute in modul normal si la 25 de minute in modul turbo. Din pacate, durata de incarcare completa este de 5 ore, ceea ce inseamna ca va trebui sa incarcati aspiratorul dupa fiecare utilizare. Un alt aspect negativ este nivelul zgomotului de 84 dB, o valoare mare, care va deranja celelalte persoane din casa. 

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Philips FC690301

Cap de aspirare inovator

Capul de aspirare permite aspirarea prafului si a murdariei la 360°, timpul alocat curateniei fiind astfel mult mai redus. In plus, iluminarea cu led si articulatiile flexibile permit curatarea eficienta sub canapele, paturi sau in locuri greu acceseibile. Sistemul de filtrare contine un filtru lavabil care capteaza si cele mai mici particule de praf si alergeni. Cel mai important accesoriu al acestui aspirator este AquaBoost care contine un rezervor de apa si un burete din microfibra care permit aspirarea si stergerea suprafetelor dintr-o singura miscare. Rezervorul are un volum de 0.28 litri, permitand curatarea unei suprafete maxime de 60 mp cu o singura alimentare. 

Puncte tari

+ design ergonomic

+ motor puternic

+ autonomie excelenta

+ tehnologie PowerCyclone 8

+ cap de aspirare iluminat cu led

+ accesoriu AquaBoost

Puncte slabe

– durata mare de incarcare a acumulatorului

– nivel ridicat al zgomotului

Concluzii

In concluzie, Philips FC6903/01 este un aspirator vertical multifunctional, care permite aspirarea si stergerea suprafetelor dure dintr-o singura miscare. Motorul puternic, autonomia excelenta si accesoriul AquaBoost sunt alte atuuri ale acestui aspirator vertical premium din portofoliul Philips.

Manual de utilizare Philips FC6903/01

Manual Aspirator Vertical P… by Perfectreview