Aspirator cu sac Miele Complete C3 Jubilee Eco Line Lows review

  • Consum
    (4.7)
  • Performante
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.7

Sumar

Miele Complete C3 Jubilee Eco Line Lows este un aspirator cu sac cu performante bune de aspirare si un consum redus de energie. Calitatea materialelor, filtrarea eficienta a aerului reemis si accesoriile utile fac din acest aspirator o alegere foarte buna pentru orice apartment sau casa.

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Incepand cu luna septembrie a anului trecut, Uniunea Europeana a introdus o noua etichete energetica pentru aspiratoare, clasele de eficienta energetica fiind modificate din A- G in A+++ – D. Modele de aspiratoatoare produse dupa aceasta data au motoare cu o putere mai mica si cu un consum mai redus de energie. Chiar daca nu au aceeasi putere, modelele noi utilizeaza tehnologii moderne care ofera performante similare de aspirare pe suprafete dure si covoare cu aspiratoarele de generatie mai veche. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aspirator de noua generatie cu specificatii foarte bune care este produs de compania germana Miele.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator cu sac Miele Complete C3 Jubilee Eco Line Lows

Aspirator premium cu sac

Miele Complete C3 Jubilee Eco Line Lows este un aspirator cu sac de noua generatie cu un design de culoare alba cu o forma utilizata de producatorul german si pentru alte modele. Aspiratorul are o pozitie de parcare in pozitie verticala si o raza de operare de 12 metri care va va permite sa aspirati si in dependintele unde nu exista prize de alimentare. Greutatea de 7.4 Kg este destul de mare insa manerul ergonomic permite transportarea facila la spatiul de depozitare.

Performante bune si consum redus

Miele Complete C3 Jubilee Eco Line Lows are un motor cu o putere de 550 W si un consum anual de energie de 20.1 kWh care este inclus in clasa de eficienta energetica A+. Performantele aspirarii suprafetelor dure precum parchet si gresie sunt incadrate in cea mai eficienta clasa A, iar cele pentru aspirarea covoarelor sunt incadrate in clasa B. Veti putea astfel sa aspirati praful, scamele si parul animalelor domestice de pe mochete si covoare mai subtiri sau cu firul scurt. Sacul de colectare are o capacitate mare de 4.5 litri astfel ca va trebui sa il inlocuiti mult mai rar.

Filtrare eficienta si zgomot rezonabil

Sistemul de filtrare AirClean asigura captarea a pana la 99.9% din particulele de praf si alergeni dar ajuta si la neutralizarea mirosurilor neplacute precum cele ale animalelor domestice. Nivelul zgomotului este de 74 dB la cea mai inalta treapta de putere, o valoare comparabila cu a altor modele cu specificatii similare.

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Miele Complete C3 Jubilee Eco Line Lows

Panou de control simplu si accesorii utile

Panoul de control are doua butoane mari pentru pornire oprire si derularea automata a cablului de alimentare, pentru setarea nivelului de putere in functie de suprafata existand doua butoane cu plus si minus. Peria universala utilizeaza fluxul puternic de aer pentru aspirarea rapida a prafului si alergenilor, insa aveti la dispozitie si o perie speciala pentru parchet care il protejeaza de zgarieturi. In plus, exista si o duza pentru spatii inguste, una pentru tapiterii si una de praf cu peri naturali care se depoziteaza in partea superioara a aspiratorului, mascate de un capac.

Puncte tari

+ design modern

+ manevrabilitate ridicata si raza mare de operare

+ consum redus de energie

+ filtrare eficienta a prafului si alergenilor

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ capacitate mare de colectare

Puncte slabe

– performanta aspirarii covoarelor este inclusa in clasa B

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Miele Complete C3 Jubilee Eco Line Lows este un aspirator cu sac cu performante bune de aspirare si un consum redus de energie. Calitatea materialelor, filtrarea eficienta a aerului reemis si accesoriile utile fac din acest aspirator o alegere foarte buna pentru orice apartment sau casa.