Bosch Athlet BCH6256N1, Aspirator Vertical, 25.2 V, 0.9 Litri, Autonomie 60 Minute – Pareri si Review

๐Ÿฅ‡ Bosch Athlet BCH6256N1 - 25.2 V, 0.91 l, 60 minute, perie electrica, 85 dB
Bosch Athlet BCH6256N1

Product Name: Bosch Athlet BCH6256N1

Product Description: Bosch Athlet BCH6256N1 este un aspirator vertical cu o greutate de 3 Kg si un recipient de colectare de 0.91 litri. Aspiratorul are o autonomie maxima de 60 de minute si un filtru lavabil.

  • Putere de aspirare
    (4.7)
  • Autonomie
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

Bosch Athlet BCH6256N1 este un aspirator vertical performant, cu o putere buna de aspirare si o autonomie excelenta. Cele 3 trepte de putere, peria electrica si filtrul lavabil sunt alte atuuri ale acestui aspirator vertical produs de Bosch.ย 

Pros

+ design modern

+ motor puternic

+ 3 trepte de putere

+ perie electrica

+ sistem eficient de filtrare

+ autonomie mare

Cons

– durata de incarcare completa este mare

– pretul este pe masura specificatiilor

ยป Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Curatarea suprafetelor dure si a covoarelor subtiri poate fi facuta mult mai usor cu ajutorul unui aspirator vertical. Acest tip de aspiratoare se manevreaza usor gratie unei greutati mai reduse si a lipsei cablului de alimentare. Desi functioneaza cu acumulatori, cele mai performante aspiratoare verticale genereaza un flux puternic de aer care permite curatarea rapida a parchetului, a gresiei si a covoarelor cu fir scurt. Un astfel de aspirator vertical performant este si Bosch Athlet BCH6256N1 a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare. 

โ‡’ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Bosch Athlet BCH6256N1

Bosch Athlet BCH6256N1 – aspirator vertical performant

Aspiratorul vertical Bosch Athlet BCH6256N1 are un design modern cu carcasa Mineral Silver si forma utilizata si de alte modele ale producatorului german precum BCHF216S sau BCHF220T. In partea frontala exista un display digital care indica nivelul de incarcare al bateriei. Aspiratorul are un maner ergonomic care permite manevrarea facila fara a pune presiune pe incheietura mainii. Dimensiunile aspiratorului sunt de 28.5 x 18.5 x 116 cm iar greutatea este de 3 Kg. 

Autonomie excelenta

Bosch Athlet BCH6256N1 utilizeaza un acumulator de 25.2 V care asigura o autonomie maxima de 60 de minute. Durata de incarcare completa a acumulatorului este de 6 ore, insa incarcarea la 80% dureaza 3 ore. Puterea de aspirare poate fi setata in 3 trepte astfel: prima treapta pentru sarcinile usoare de curatare, a doua pentru curatarea normala iar treapta turbo pentru curatarea dificila. Nivelul zgomotului poate atinge 85 dB la treapta turbo, astfel ca nu este indicat sa utilizati aspiratorul la ore tarzii. Recipientul de colectare are o capacitate de 0.91 litri si se goleste usor, fara riscul imprastierii impuritatilor aspirate. 

โ‡’ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator vertical Bosch Athlet BCH6256N1

Perie electrica AllFloor HighPower

Peria AllFloor HighPower functioneaza pana la 5000 de rotatii pe minut, asigurand curatarea in profunzime atat a covoarelor si mochetelor cat si a suprafetelor dure. Rola periei se scoate usor pentru curatarea de scame, praf sau fire de par gratie sistemului EasyClean. Mai mult, peria are articulatii flexibile, permitand curatarea facila sub comode, paturi sau canapele. Sistemul de filtrare contine un filtru lavabil iar senzorul integrat SmartSensor monitorizeaza functionarea corecta la nivelul optim de putere. In plus, afisajul led va instiinteaza daca filtrul trebuie curatat. Functia Selfstand asigura autosustinerea aspiratorului pe verticala fiind utila pentru incarcare sau pentru depozitarea in spatii mai inguste.

Puncte tari

+ design modern

+ motor puternic

+ 3 trepte de putere

+ perie electrica

+ sistem eficient de filtrare

+ autonomie mare

Puncte slabe

– durata de incarcare completa este mare

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Bosch Athlet BCH6256N1 este un aspirator vertical performant, cu o putere buna de aspirare si o autonomie excelenta. Cele 3 trepte de putere, peria electrica si filtrul lavabil sunt alte atuuri ale acestui aspirator vertical produs de Bosch. 

Manual de utilizare Bosch Athlet BCH6256N1

Tags: