▷Review: Rowenta Compact Power RO3731, Aspirator fara sac, 750 W, 1.5 litri – Pareri

▷Rowenta Compact Power RO3731 Aspirator fara Sac ⭐ Review si Pareri
Aspirator fara sac Rowenta Compact Power RO3731

Product Name: Rowenta Compact Power RO3731

Product Description: Rowenta Compact Power RO3731 este un aspirator fara sac cu putere de 750 W si sistem eficient de filtrare. Aspiratorul are un nivel al zgomotului ed 79 dB si dispune de un recipient de colectare cu volum de 1.5 litri.

Brand: Rowenta

 • Manevrabilitate
  (4.7)
 • Putere
  (4.8)
 • Filtrare si accesorii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.7)
4.7

Sumar

Rowenta Compact Power RO3731 este un aspirator fara sac cu manerabilitate buna si motor puternic. Sistemul eficient de filtrare, peria incorporata pe maner si raportul bun dintre calitate si pret fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru orice locuinta.

Pros

+ manevrabilitate buna;

+ raza mare de operare;

+ motor puternic; 

+ sistem eficient de filtrare;

+ recipient de colectare cu golire facila;

+ raport excelent calitate/pret.

Cons

– lipsa accesoriilor pentru diferite tipuri de suprafete;

– nivelul zgomotului este destul de mare.

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Revolutia Preturilor de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania germana Rowenta are o gama variata de aspiratoare, atat modele clasice cu sau fara sac, cat si verticale sau roboti de aspirare. Aspiratoarele fara sac produse de Rowenta dispun de sisteme eficiente de filtrare, care asigura captarea celor mai mici particule de praf si alergeni. In plus, motoarele puternice asigura curatarea eficienta atat a suprafetelor dure cat si a covoarelor cu fir scurt sau lung. Rowenta Compact Power RO3731 este un astfel de aspirator fara sac, iar in continuare vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Aspirator fara sac Rowenta Compact Power RO3731

Rowenta Compact Power RO3731 – manevrabilitate si dimensiuni

Aspiratorul Rowenta Compact Power RO3731 are un design modern, utilizat si de alte modele ale producatorului german. Cele doua roti laterale si roata multidirectionala asigura depasirea facila a obstacolelor reprezentate de covoare sau cabluri. Manerul ergonomic permite transportarea facila, iar in partea din spate exista un suport pentru pozitia de parcare a periei. Cablul de alimentare are o lungime de 6.2 metri si impreuna cu tubul telescopic asigura o raza de operare mare de 8.8 metri.

Acest model are dimensiuni de 29 x 27.6 x 40.9 cm si o greutate destul de mare de 5.1 Kg. Alte aspiratoare fara sac pe care le-am analizat recent sunt: Bosch Pro Hygienic BGS41HYG1 sau Philips FC9747/09.

Motor, zgomot si filtrare

Rowenta Compact Power RO3731

Rowenta Compact Power RO3731 are un motor EffiTech cu putere de 750 W care asigura un flux puternic de aer, pentru curatarea atat a suprafetelor dure (parchet si gresie) cat si a covoarelor. Nivelul zgomotului este de 79 dB, o valoare comparabila cu cea a altor aspiratoare cu putere similara. Recipientul de colectare are un volum generos de 1.5 litri si se goleste usor, fara riscul imprastierii impuritatilor aspirate. Sistemul de filtrare cu 2 filtre si tehnologia avansata mono-ciclonica asigura captarea a pana la 99.98% dintre particulele de praf si alergeni din aerul reeemis.

Perie, accesorii si garantie

Aspirator Rowenta Compact Power RO3731

Peria principala dispune de doua pozitii pentru suprafete dure sau covoare si mochete. Pe manerul aspiratorului exista o perie incorporata cu peri moi, care poate fi utilizata pentru aspirarea mobilierului de lemn, a canapelelor sau a pervazurilor. In pachet mai sunt incluse un accesoriu pentru spatii inguste si o perie pentru tapiterie. Acest model beneficiaza de o garantie de 24 de luni insa producatorul va oferi piese pentru reparatii timp de 15 ani. 

Puncte tari

+ manevrabilitate buna;

+ raza mare de operare;

+ motor puternic; 

+ sistem eficient de filtrare;

+ recipient de colectare cu golire facila;

+ raport excelent calitate/pret.

Puncte slabe

– lipsa accesoriilor pentru diferite tipuri de suprafete;

– nivelul zgomotului este destul de mare.

Concluzii

In concluzie, Rowenta Compact Power RO3731 este un aspirator fara sac cu manerabilitate buna si motor puternic. Sistemul eficient de filtrare, peria incorporata pe maner si raportul bun dintre calitate si pret fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru orice locuinta.

button-3

Manual de utilizare Rowenta Compact Power RO3731